– Jeg skal ha på City-underbuksene mine

Scott Davies er stor fan av Uniteds byrival.

Det er alltid stas for lag fra lavere divisjoner å ta imot de største klubbene i England.

Søndag skal nettopp League One-klubben Tranmere gjøre det, og for én spiller betyr det ekstra mye å møte nettopp Manchester United.

Keeper og kaptein Scott Davies er nemlig en stor Manchester City-fan. Han var blant annet på Old Trafford og så United tape 6-1 mot City for ni år siden, og selv om et lignende resultat ikke kommer til å skje søndag, ville det betydd ekstra mye for Davies å slå ut United.

– Det var 40.000 tomme seter da jeg var der under 6-1-seieren til City. Det var en stor dag for meg og faren min, som har vært en stor supporter i 30 år. Det er et stort hat mot United i familien min, sier Davies i et intervju med Telegraph.

– Det var 20 år med absolutt tortur da jeg var barn og tenåring, men de siste ti årene har vært bra. De har alltid sett ned på City, men nå har det snudd. Hvis klubben min kan være med på å gi dem enda en dårlig dag, ville det vært flott, fortsetter han.

1-6: Davies jublet vilt blant City-fansen da de blå knuste United 6-1 på Old Trafford i 2011.

Som mange andre på de lavere nivåene, har Davies innsett at han ikke kommer til å bli en keeper helt på det øverste nivået.

Derfor er slike kamper i FA-cupen noe han selv og andre på laget tar med seg resten av karrieren.

– Disse anledningene er store for meg personlig. Det er minner som jeg tar med når jeg driver med andre ting om 20 år. Da kan jeg se tilbake og si at jeg spilte mot Manchester United i fjerde runde av FA-cupen. Det kan ingen ta fra meg, sier Davies.

Kanskje blir det også flere storlag som venter for Davies og Tranmere. For søndag møter de et United-lag under press, på en bane som ikke akkurat favoriserer de beste lagene.

Kapteinen har også et annet ess i erme.

– Jeg skal ha på meg City-underbuksene mine. Det hadde vært utrolig å få til et resultat.