– Jeg ønsker å spille store kamper med mest mulig press

Solskjærs rekordsignering snakker om overgangen fra Leicester til Manchester United, og legger ikke skjul på at han ønsker å spille på det øverste nivået.

På onsdagens pressekonferanse i forkant av torsdagens oppgjør mot Partizan Beograd, tok Harry Maguire plass i stolen ved siden av Ole Gunnar Solskjær. 

Midtstopperen, som ikke har gitt så mange intervjuer til andre enn klubben, ble tidlig spurt om overgangen fra Leicester til Manchester United.

– Nivåforskjellen er noe jeg trives med. Det er mange store kamper å se frem til i en slik klubb, og det er alltid stas å representere en så historisk og stor klubb, sier han og trekker frem kampen mot Liverpool som en han syns var moro å spille. 

– Jeg har signert en lang kontrakt, og jeg er en del av fremtiden til denne klubben nå. Jeg ser frem til å jobbe videre med klubben, den vil opp og frem og jeg gleder meg til å ta del i den reisen. 

FUNNET SIN PLASS: Stopperen forteller pressekonferansen i Beograd at han er motivert for å hjelpe klubben med å komme tilbake til toppen av fotballverdenen.

– Du er den dyreste forsvarsspilleren i verden, men du har ikke så mye erfaring fra europeiske cuper. Hvordan er det for deg å spille slike turneringer? 

– Når man signerer for en klubb som Manchester United er det slikt man ser frem til. Jeg ønsker spille i de største kampene, med det største presset, sier han og legger til:

– Det er derfor jeg har signert for klubben, en av de største klubbene i verden. Jeg vil utfordre meg selv under flomlyset i europeiske turneringer, sier midtstopperen. 

Det har blitt en del bortekamper for den høyreiste stopperen siden han kom til Manchester United.

Dessverre har det ikke blitt mange seirer å hente hjem.

– Det er selvfølgelig ikke moro å ikke vinne bortekamper. Vi har stilt oss selv de samme spørsmålene, og vi jobber med saken. Vi har fire bortekamper nå, og vi ser for oss å komme seirende ut av noen av dem, sier Maguire før han fortsetter: 

– Vi ønsker å vinne i morgen, og forhåpentligvis starter det en rekke med bedre resultater på bortebane.