– Jeg og Marcus har en konkurranse gående

Anthony Martial har snakket litt om den nye hverdagen i Manchester United.

Det ser bedre ut for Anthony Martial akkurat nå.

Da forrige sesong ble avsluttet satt han på benken da Ole Gunnar Solskjær foretrakk Mason Greenwood fra start mot Cardiff, og han spilte kun en perifer rolle i den viktige sesongavslutningen som til slutt endte med at Champions League-plassen røk.

De to siste kampene han startet forrige sesong var faktisk 4-0-tapet mot Everton og 3-0-tapet mot Barcelona, men en sommer kan endre på mye og i sommer har han hele tiden virket som Ole Gunnar Solskjærs førstevalg på topp.

Det har også gitt resultater.

Først med mål mot Chelsea. Så med scoring mot Wolverhampton. Begge deler med sitt foretrukne 9er-nummer bakpå ryggen, et nummer han fikk tilbake før denne sesongen.

GODE VENNER: Her etter Martials 2-0-mål mot Chelsea.

Det aller mest gledelige er kanskje likevel at samarbeidet med Marcus Rashford ser ut til å ha nådd nye høyder, og franskmannen innrømmer at de to presser hverandre til å bli bedre.

– På trening så har vi en konkurranse gående om å score mål. Vi måler hvem som er best til å avslutte og scorer mest. Hvem som vinner? Vel, det kommer litt an på, av og til er det ham, av og til er det meg, sier Martial til Sky Sports.

Han forholder seg også svært avslappet til posisjonsskiftene de to gjennomfører så mye i kampene.

– Marcus liker å spille sentralt, akkurat som meg. Men jeg bryr meg ikke om at vi bytter på og at han av og til blir midtspissen. Det hjelper oss vel egentlig til å terrorisere motstandernes forsvar, og jeg håper at vi kan holde det gående utover i sesongen, fortsetter han.

Martial snakker også om utfordringen det er å få stoppet rasisme innen fotballen. Les hele intervjuet hos Sky Sports her.