– Jeg kjenner spillerne og vet de vil slå tilbake

Ole Gunnar Solskjær har allerede rettet blikket mot onsdagens særdeles viktige Champions League-kamp mot Villarreal på Old Trafford.

I mai torpederte nettopp Villarreal Ole Gunnar Solskjærs mulighet til å vinne sitt første trofé med Manchester United da straffesparkkonkurransen endte med seier for spanjolene i Europa League-finalen i Polen.

TAKTISK ANALYSE: «Burde hatt en tydelig plan mot Villas forsvarsspill»

Etter tap mot Young Boys i den første gruppekampen, har United allerede et betydelig press på seg og alt annet enn seier mot forrige sesongs Europa League-triumfator, kan gjøre avansement til sluttspillet til en skikkelig lei nøtt for Solskjær og hans mannskap.

Manchester United v Aston Villa - Premier League
TRØSTENDE ORD: Ole Gunnar Solskjær gir Bruno Fernandes et klapp på skulderen etter portugiserens straffemiss mot Villa på overtid.

United-manageren var skuffet etter helgens nederlag mot Aston Villa, men er i angrepsposisjon før onsdagens batalje.

– Nå har vi en Champions League-kamp og ser frem mot den. Vi startet ikke bra, men vi er klare, både fansen og spillerne, for denne kampen, forklarte Solskjær på del to av pressekonferansen etter tapet mot Villa. 

– Dette er vårt første tap i ligaen, og det er en fin balanse, sier Solskjær.

Uten å nevne det direkte sikter nordmannen trolig til kampen mot West Ham i London da United tok ledelsen mot West Ham i sluttminuttene, før David de Gea reddet straffesparket fra vertenes Mark Noble på overtid.

Mot Aston Villa var rollene snudd på hodet.

Villa scoret i sluttminuttene, mens det var Bruno Fernandes og United som mislyktes med å utligne fra ellevemeteren på overtid.

– Jeg kjenner disse spillerne og vet de vil kjempe for å slå tilbake, sier Solskjær.

sancho2243
REVANSJ: Jadon Sancho og Cristiano Ronaldo hadde ingen stor dag i Bern mot Young Boys. Nå trenger UNiited en seier mot uavgjortspesialistene Villarreal på onsdag i den andre gruppekampen i Champions League.

Det er en tøff kamp som venter Solskjær og United mot et defensivt godt organisert lag. Hele fire av Villarreals seks kamper i La Liga denne sesongen har endt med 0-0, og det ble også helgens resultat borte mot Real Madrid.

Solskjær må trolig klare seg uten både Luke Shaw og Harry Maguire som begge ble skadet mot Aston Villa, og vi vil trolig få vite mer om England-duoens skader enten i dag eller når Solskjær møter pressen på Carrington tirsdag ettermiddag.