– Jeg har gjort det veldig bra denne sesongen

Fred er fornøyd med egen innsats denne sesongen.

Etter en vanskelig debutsesong i United har Fred tatt store steg denne sesongen. Før coronapasuen var brasilianeren fast på laget, men etter oppstarten er det Nemanja Matic og Paul Pogba som har tatt plassene ved siden av Bruno Fernandes på midtbanen.

Til klubbens hjemmeside kan brasilianeren fortelle at han er fornøyd med egen innsats denne sesongen.

– Jeg er veldig fornøyd med prestasjonene mine. Forrige sesong var vanskelig, men jeg mener denne sesongen har vært bra, og jeg har holdt et høyt nivå. Det er jeg veldig fornøyd med, sier Fred. 

– Jeg har fått en del ros som er viktig, men jeg må fortsette å jobbe hardt hver eneste dag for å forbedre spillet mitt. Jeg vil vise verdien min for Manchester United, og jeg vil vinne troféer her.

Nå som Premier League er unnagjort har United nå fokuset rettet mot Europa League-sluttspillet. Der kommer Fred til å få mer spilletid, og midtbanespilleren er etter alle solemerker i startoppstillingen når LASK kommer til Old Trafford onsdag kveld.

– Jeg håper jeg kan komme med noen gode prestasjoner i de kommende Europa League-kampene. Jeg vil vinne pokalen, vi er nære og vi vil gi alt for å bli Europa League-mestere.

OVERKOMMERLIG: United bør ikke ha noen problemer med å ta seg til kvartfinalen av Europa League.

Selv om United leder komfortabelt mot det østerrikske laget etter det første oppgjøret, tar ikke Fred avansementet på forskudd.

– Vi leder 5-0, men de er et godt lag, så vi må være forsiktige.

– Vi må styre spillet, og score og vinne. Vi har en stor fordel, men som sagt vi må vise god mentalitet og vinne kampen.