– Jeg har fått verdifull erfaring

Men før han tar opp kampen i United, vil James Wilson skyte Brighton til Premier League.

Lørdag spiller United borte mot Norwich, men for utlånte James Wilson handler dagen om noe helt annet.

Litt lenger nord skal hans Brighton nemlig møte Middlesbrough i siste ligarunde i Championship. I potten: Opprykk til Premier League.

Skjebnen har nemlig villet det slik at Middlesbrough på 2. plass møter Wilsons Brighton, som nå er på 3. plass, i siste ligarunde.

jameswBegge lagene har 88 poeng, Boro har 32 plussmål, Brighton har 30, og Wilsons lag må derfor vinne for å rykke opp.

– Hele poenget med å komme hit var å få verdifull erfaring, og det har jeg fått – og enda litt til. Fokuset nå er på Brighton, men så skal jeg tilbake (til United) for å vise hva jeg kan gjøre der neste sesong.

– Kampen mot Boro blir enda mer verdifull erfaring, det blir som en opprykksfinale. Foruten debuten min så blir dette den kampen jeg har spilt i med mest press, og forhåpentligvis sikrer vi oss et resultat, sier han.

– Jeg holder fortsatt kontakten med United-spillerne via en «gruppe-chat», og vi forsøker alle å inspirere hverandre til å gjøre ting, både individuelt og som lag. Vi ser nå frem mot Boro, men jeg ønsker United-gutta lykke til i FA-cupen, sier han til The Sun – og mener at han også har utviklet seg som menneske i Brighton.

Wilson, som fikk spilletid for United både i ligaen og ligacupen tidligere i sesongen, er nå 20 år gammel. Han har spilt totalt 24 kamper for Brighton i ligaen denne sesongen, 11 fra start, og har notert seg for fem mål. Senest i helga reddet han 1-1 i siste minutt i hjemmekampen mot Derby.

Les hele intervjuet med Wilson i The Sun.