– Jeg håper jeg kan starte mot Brighton

Christian Eriksen har ikke hatt mange økter sammen med resten av United-toppen.

Den første var forrige tirsdag.

Etterpå spilte han 45 minutter mot Wrexham, drøye 20 minutter i Oslo mot Atletico Madrid og søndag en drøy time mot Rayo Vallecano.

– Det føles bra. Gruppa har tatt vare på meg. Jeg har ikke hatt så mange økter, men jeg har fått noen minutter og det føles bra. Jeg føler meg uthvilt, og det føles godt også med laget. Det er en fin vibe her, sa Eriksen til MUTV søndag kveld.

Eriksen har vært på Old Trafford flere ganger tidligere i karrieren, både som Ajax-, Tottenham- og Brentford-spiller.

Dette ble imidlertid annerledes.

– Annerledes, ja. Jeg måtte jo gå til høyre og ikke venstre da jeg kom hit også, men det var spesielt og en fin følelse å være på hjemmebanen sin.

Varm velkomst fra Stretford End før en corner.

Den danske 30-åringen fikk sjansen som 10er mot Rayo Vallecano, og i en 8er-rolle mot Atletico Madrid, da Bruno Fernandes var inne som 10er.

Hva liker han best?

– Det viktigste er jo å gjøre det manageren vil at du skal gjøre. Han velger laget. Så gjør du ditt beste. I kamper oppstår så ulike situasjoner som skal løses. Målet er likevel det samme – å være mest mulig involvert.

–Men det føles bra, både for meg og i gruppa. Jeg håper det fortsetter også mot Brighton, og forhåpentligvis kan jeg starte i den kampen, sa Eriksen.