– Ingen kommer til å huske hvordan ligatabellen så ut 12. januar

Etter kampen mot Watford røpet Ole Gunnar Solskjær på pressekonferansen at Luke Shaw, Victor Lindelöf og Paul Pogba gikk glipp av den kampen på grunn av skader, uten å gå særlig mer i detalj enn det.

I del to av den pressekonferansen (sitatene hadde sperrefrist til sent søndag kveld) gikk han i det minste litt mer i detalj.

Han ble der spurt om sjansene for at trioen kan returnere i en svært viktig Premier League-uke, med bortekamper mot Burnley og Liverpool.

– Jeg håper det. Jeg håper uansett at alle er tilbake mot Liverpool, siteres Solskjær på.

– Jeg er ikke sikker på om de vil rekke Burnley-kampen, men vi kommer til å ha en lett treningsøkt i morgen [søndag], og så får vi se på mandag.

Mandag klokka 14.30 møter Solskjær pressen igjen til pressekonferanse før Burnley-kampen, og kanskje kommer det noen nye oppdateringer der.

SKADET MOT WATFORD: Luke Shaw, Victor Lindelöf og Paul Pogba.

– Vi er ikke engang halvveis

Ole Gunnar Solskjær er nok fullt klar over at det er en viktig uke vi har foran oss, og United har like mange poeng som serieleder Liverpool med én kamp mindre spilt, men han lar seg ikke rive med av den grunn.

– Vi er ikke engang halvveis i sesongen. Jeg føler at enhver Premier League-kamp er en utfordring, er en test. Hver kamp er det. Watford ga oss en test, Burnley er en test, Liverpool er en annen, og så skal vi til Fulham [neste uke igjen], som er en annerledes test igjen. Ingen kommer til å huske hvordan ligatabellen så ut 12. januar 2021.

United mistet kanskje litt momentum etter ligacuptapet mot Manchester City, men det tror Solskjær fort kan komme tilbake.

– Vi har hatt bra momentum. Vi startet godt igjen etter skuffelsen mot City med en seier, og vi ønsker selvsagt å bygge momentum igjen. Om vi kan få en seier på tirsdag, så kan vi gå inn i neste kamp med selvtillit etter å ha vunnet to kamper på rad. Enhver kamp i Premier League er en mulighet til å bygge mer selvtillit.

SJEFEN: Ole Gunnar Solskjær.