– Jeg føler meg trygg på at jeg blir en suksess

Maguire vil gjerne bli bedømt om noen år – og tror da at han kan karakteriseres som en United-suksess.

Harry Maguire har blitt intervjuet for novemberutgaven av Inside United, og de første sitatene fra intervjuet dukket onsdag opp på ManUtd.com.

Maguire har hatt en ganske solid, om enn ikke perfekt, start i United-drakta. Stopperen er uansett mest opptatt av å bli vurdert over tid – når en om en del år skal se tilbake på Maguires år i klub.

– Jeg mener det er det langsiktige som er det viktige her. Vurder meg om fem-seks år om jeg har vært en suksess i denne klubben eller ikke.

– Jeg tror, og føler meg veldig trygg på, at jeg om fem-seks år er en suksess, og at vi vil oppleve mye bra her. 

SKUFFET: Harry Maguire var skuffet over at han ikke scoret mot Newcastle, men han tror tilsynelatende på flere oppturer enn nedturer i årene som kommer.

Maguire ankom klubben i sommer etter en lang sommer med mange spekulasjoner, og det ble mye oppmerksomhet rundt stopperens overgang.

Det bryr ikke Maguire seg noe særlig om.

– Nei, det plager meg ikke i det hele tatt, det kan jeg ikke påvirke. Leicester ønsket å beholde meg, og de er i en meget god posisjon som klubb, mens Manchester United ønsket å kjøpe meg, og de [to partene] kom til enighet. Det er sannsynlig en god avtale for begge parter, og nå ønsker jeg å konsentrere meg om fotballen.

– Vi må bli bedre som lag, ikke bare meg individuelt. Jeg føler at hvis vi blir bedre som lag, så kommer jeg til å være en suksess også.

POPULÆR ALLEREDE: Bortesupportere med et Maguire-flagg i forbindelse med bortekampen mot AZ.