– Jeg føler meg ti ganger bedre nå

Det er bare å glede seg til fotballen kommer i gang igjen: Da er Marcus Rashford klar igjen.

Han fikk mye kritikk Ole Gunnar Solskjær, for at han kastet innpå Marcus Rashford som innbytter i FA-cupkampen mot Wolverhampton 15. januar.

United vant kampen, men Rashford, som ble byttet inn i 64. minutt, forsvant ut med skade bare 16 minutter senere.

Etterpå har han ikke spilt, og han var egentlig ute til april eller kanskje også mai med et alvorlig tretthetsbrudd i ryggen.

Nå blir det imidlertid ikke noe fotball igjen på en god stund, og Rashford føler seg samtidig mye, mye bedre.

– Jeg føler meg mye bedre, ja. Jeg har en undersøkelse om et par dager igjen, og det bør bare forsterke den følelsen, men det er en stor forskjell fra nå og bare to-tre uker tilbake, sier Rashford til Sky Sports.

– Jeg vil si at jeg føler meg ti ganger bedre nå enn jeg gjorde. Videre så handler det for nå om å kunne øke treningsarbeidet og til slutt å spille kamper igjen.

– Rent følelsesmessig er jeg også på et mye bedre sted nå, så alt er mer positivt, sier han.

MED PÅ MYE: Marcus Rashford forsøkte så godt han kunne å være med på alt det som skjedde med United under skadefraværet. Her fra seieren borte mot City i januar.

Coronasituasjonen forsøker han bare å gjøre det beste ut av.

– Jeg har trent hjemme. Jeg har lest bøker og sett på Netflix. Det handler egentlig om å gjøre det man kan for å få tiden til å gå.

– Det er imidlertid ingenting av dette som kommer i nærheten av det å være på et lag og i en garderobe, sier spilleren som selv skadet har forsøkt å være med resten av laget på mest mulig av det som har skjedd.

Rashford var i meget god form før skaden, og spørsmålet mange United-supportere stiller er: Hvor mye bedre kan han bli med en spiller av Bruno Fernandes’ kaliber ved siden av seg.

Det svaret får vi etter hvert, når vi omsider en gang får kontroll på coronaviruset.

LES OGSÅ: KOMMENTAR: Dag Langerød: – Spill ferdig. Uansett!