– Jeg er stolt over at Ronaldo anbefalte meg

Endelig, i januar ble han vår.

Det har gitt tre mål og fire målgivende på den første drøye måneden som United-spiller, og i februar ble han månedens spiller i Premier League.

Nå har Bruno Fernandes tatt en prat med portugisiske Canal 11.

Der åpnet han opp om prislappen sin, engelsk fotball og Cristiano Ronaldo.

– Engelsk fotball er veldig annerledes. I Portugal så handler det som oftest, for de mindre klubbene, om å stenge igjen bak. Her kommer imidlertid lag til Old Trafford for å presse, score og ta risiko, selv om de vet at United kan vinne tilbake ballen og så kontre mot dem.

– Intensiteten er også veldig høy. Jeg trodde at jeg tenkte kjapt i Portugal, men her må jeg tenke dobbelt så raskt, sier han.

– Ønsket om å vinne må komme innenfra

United betalte 55 millioner euro for å sikre seg den 25 år gamle portugiseren i januar, og overgangssummen kan ende på 80 millioner hvis alle klausuler slår inn.

Det betyr ikke at han føler noe særlig ekstra press.

ENDELIG: I januarvinduet fikk Ole Gunnar Solskjær endelig den kreative spilleren han hadde ønsket.

– Markedet er galskap, og tall er og forblir tall. Uansett hva de betalte for meg, om det var millioner eller noen hundrelapper så er det ikke på grunn av prislappen at jeg må gi mer. Det å vinne – det må komme innenfra. Jeg må gi mitt beste. Uansett.

Han mener også at det å komme til en klubb som sulter etter suksess, som United, var viktig for ham.

Samtidig som han innrømmer at det var en drøm å komme til klubben han hadde fulgt ekstra med siden barndommen.

– Broren min var stor Barcelona-supporter, mens jeg holdt med Manchester. En gang så dro vi til Sveits på juleferie, der faren min jobbet. Da kjøpte han en Barcelona-drakt, og jeg en United-drakt. Den gangen spilte jeg selv for Boavistas juniorlag. Jeg drømte altså om dette, men det er én ting å drømme, noe helt annet å faktisk se drømmen gå i oppfyllelse.

– Det å komme til en klubb som ikke har vunnet på en stund, men som er sulten etter å vinne, er akkurat det en spiller trenger.

– De snakket med Ronaldo

– Jeg håper å kunne repetere noe av det Nani og Cristiano gjorde her. Jeg spilte jo selv sammen med Nani i Sporting, og han snakket alltid positivt om United.

– Så vet jeg at klubben snakket med Cristiano om meg før de kjøpte meg, og at han ga gode referanser. Det gjør meg stolt, sier han.

Les hele intervjuet hos portugoal.net her.