– Jeg er forbanna

David Moyes er ikke enig med Ralf Rangnick når tyskeren sier at United gjorde seg fortjent til 1-0-seieren over West Ham lørdag.

Etter oppgjøret sier den tidligere United-sjefen at londonerne «definitivt skulle ha fått med seg et uavgjortresultat». Skotten er mildt sagt ikke blid for at det ikke endte slik.

– Jeg er forbanna over det resultatet. Det er helt klart, innleder Moyes sin pressekonferanse med etter kampslutt. 

Moyes mener hans lag forsvarte seg godt, men at offensiven ikke satt like bra som den har gjort tidligere i sesongen.

– Vi forsvarte oss bra og var godt organiserte defensivt, men vi manglet noe i angrepsspillet vårt sammenliknet med hvordan det har vært de siste ukene, sier Moyes.

– Men så må du huske på hvilket nivå laget vi møter er på, og at vi er på bortebane. Vi viste mange gode ting, men resultatet er det som betyr noe og det gikk ikke vår vei.

Manchester United v West Ham United - Premier League
TILBAKE PÅ GAMLE TRAKTER: Det endte med tap for West Ham-sjef David Moyes.

Til syvende og sist var det altså Rangnick som vant managerduellen.

Tyskeren satte inn Anthony Martial, Edinson Cavani og Marcus Rashford, som også var de tre siste på ballen før Uniteds ene og avgjørende scoring.

Moyes vil dog ikke være med på at det var det som avgjorde kampen. Skotten mener oppgjøret ble avgjort av West Ham-spillernes naivitet.

– Jeg ser bare på det (byttene) som at de har en sterk stall. Jeg tenkte ikke egentlig at ting endret seg så mye da de kom på. Vi forsvarte oss greit nok i den perioden. Men så skrudde vi helt av, vi gjorde ting man lærer som barn at man ikke gjør når man skal forsvare en ledelse.

FACEBOOK