— Jeg bryr meg ikke om hva som står på Twitter eller Instagram

Brandon Williams er tilbake i United, etter en sesong på lån hos Norwich. 22-åringen fra Manchester har enda ikke fått vist seg fram denne sesongen, på grunn av skade. I et intervju med The Sportman snakket han om Erik ten Hag, skaden og tok lagkameraten Harry Maguire i forsvar.

LES OGSÅ: Williams gikk hardt ut mot kritikken av Maguire.

— Akkurat nå er jeg skadet, men jeg burde være tilbake veldig veldig snart, forhåpentligvis. Så for meg handler det om å komme tilbake til der jeg var, og vise manageren hva jeg kan få til.

— Skaden min er i ryggen. Noen av disse skadene kan være vanskelig av og til, og man må være forsiktig med det og du må gjøre det riktig. For hvis du kommer tilbake og du spiller to kamper, er ikke det nok til å imponere folk, fordi du kan ha en dårlig kamp fordi det kanskje er den første etter en skade, men folk vil ikke akseptere deg. Fansen vil ikke akseptere deg, de vi si «denne spilleren burde ikke spille». Så det er viktig å komme tilbake til det nivået der man vet at man er hundre prosent.

brandon2123
UTLÅNT: Brandon Williams var på utlån hele forrige

— Det har ingenting å si hva omverdenen mener, jeg bryr meg ikke om hva som står på Twitter eller Instagram. Jeg bryr meg ikke om alle de meningene. Jeg hører på hva manageren sier, det er det som teller. Så for meg handler det bare om å imponere ham.