– Jeg brukte tid til å tenke over hva jeg gjorde feil

Daniel James innrømmer at det var perioder sist sesong der han tvilte på seg selv.

Mot Newcastle besørget waliseren der ekstremt viktige 2-1-scoringen som endret kampbildet på Old Trafford.

BØRSEN: – Ingen fortjente den scoringen mer 

Frem til da hadde nemlig gjestene fra Newcastle vært fullt på høyde med Ole Gunnar Solskjærs menn.

– Har hatt gode folk rundt meg

– Vi måtte gjøre noen justeringer etter 1. omgangen og vi hevet oss etter pause. Vi ble enige om å benytte kantene mer og det var jo slik målet mitt også kom, sier James til BT Sport.

Daniel James har vært ute i kulden og virket langt unna en plass på laget, men waliseren står nå med seks scoringer på de siste ni kampene for United og Wales.

NY SCORING: Daniel James jubler for 2-1-scoringen mot Newcastle. Etter den hadde Solskjærs menn god kontroll og Bruno Fernandes økte til 3-1 fra straffemerket.

Selv om det i perioder svinger av waliserens spill, er han glad for å kunne bidra i langt større grad enn han gjorde på tampen av sist sesong og i starten av den inneværende.

James innrømmer at han rett og slett ikke var god nok.

– Det var en periode sist sesong der jeg ikke presterte godt nok. Jeg har brukt tid til å reflektere over hva jeg kan gjøre bedre. Jeg har gjort alt jeg kan for å bli bedre og jobbet hardt på treningene. Jeg har hatt gode folk rundt meg hele veien til å hjelpe meg tilbake. Mange sier at jeg ikke har spilt så mye, men for meg er det viktig å gripe sjansen når jeg får den, sier James.

Solskjær: – Daniel har fått troen tilbake

En som var raus med komplimentene til James etter kampen var Ole Gunnar Solskjær.

– Daniel har aldri vært borte. Han har jobbet hardt og han er en spiller som kan brukes i flere posisjoner. Han lærer fremdeles, men jeg er veldig glad på hans vegne etter denne kampen, sier Solskjær, som forklarer at James er et våpen i enkeltkamper:

– Det er noen kamper vi peker ut for ham, med hans x-faktor. Det er kamper der vi føler at vi kommer til å trenge energien hans. Han gir oss en trussel i bakrommet, han gir oss bredde og han gir oss energi defensivt. 

United-manageren tror pangstarten i United-trøyen var vanskelig å takle for James sist høst.

TRE POENG: Ole Gunnar Solskjær innrømmer at 1. omgangen ikke var bra nok, men etter hvilen hadde United bra kontroll i 3-1-seieren mot Steve Bruce og Newcastle.

– Daniel kom fra Championship og fikk mye oppmerksomhet da han startet veldig bra og det stjal noe av energien hans. Det var perioder der han kanskje mistet litt troen, men den er tilbake nå og han vet han er en god spiller, sier Solskjær.

Med seieren mot Newcastle overtok United igjen andreplassen i Premier League. Både Leicester og Manchester City vant sine kampen mot henholdsvis Aston Villa og Arsenal, men både Liverpool, Chelsea og Tottenham tapte verdifulle poeng i jakten på en Champions League-plass.