– Jeg begynte å spille trygt, og det er farlig i posisjonen jeg spiller i

Ex-red Daniel James er takknemlig for det han opplevde i løpet av sine to sesonger (+ to kamper) i Manchester United.

– Jeg hadde to veldig fine sesonger der. Jeg lærte så mye, og spilte med store spillere, sa Daniel James i et intervju med Simon Peach fra Press Association.

– Manageren [Ole Gunnar Solskjær] hentet meg inn, og han stolte fullt og helt på meg, og jeg vil alltid takke ham for det. Jeg hadde en veldig fin tid der, og skapte veldig gode minner, men det er et nytt kapittel i livet mitt nå, og det er et nytt kapittel jeg ser frem til.

HAR FORLATT UNITED: Daniel James.

James har også snakket med navnebror (!) James Ducker i Daily Telegraph.

I det intervjuet er han selvkritisk, og mener at han i litt for stor grad sluttet med å gjøre de tingene han ble hentet inn for å gjøre.

– Jeg tror alle går gjennom en del av karrieren sin hvor de ikke innser at noe skjer frem til du ser tilbake, og har gode folk rundt deg til å analysere det. Jeg begynte å tenke «hva gjør han som jeg kan gjøre» heller enn å bare tenke på mitt spill, og på å være meg selv. Det gikk til det punktet hvor jeg begynte å spille litt trygt i kamper.

– Jeg ble hentet inn for mitt direkte spill, for å løpe inn i bakrom, for å løpe med ball, for å prøve ting, og for å ikke være redd for å miste ballen, men sakte begynte jeg å gå bort fra det, og spilte litt trygt.

– Da jeg tok et steg tilbake handlet det om å huske å være direkte, om å være den personen. [Å spille] trygt er farlig i den posisjonen jeg spiller. Det er ikke derfor en er der, en er der for å score mål, for å ha målgivende pasninger og for å springe deg selv i senk både med og uten ball.

James scoret tre mål på sine første fire kamper for United, og så ut som en kjempesignering, men til slutt følte nok mange at United fikk en god avtale da han ble solgt videre.

STARTET GODT: Daniel James.

Gary Neville har respondert på følgende måte til intervjuet: