James Wilson scoret fem!

Manchester United U18 knuste Newcastle på bortebane og vant hele 7-1!

Etter en jevn start på kampen viste United at det var minst tre hakk for store for Newcastle lørdag ettermiddag. James Wilson ble kampens store spiller med sine fem mål, men også Mats Møller Dæhli fortjener skryt for storspillet. Jack Rudge og Kenji Gorre scoret de to andre målene for United.

Wilson sendte United i føringen 17 minutter ut i kampen da han passerte flere Newcastle-spillere og scoret med et lavt skudd. Newcastle lot seg ikke knekke og tok over kontrollen i kampen. De skapte flere sjanser og ropte også på straffe etter en hands inne i feltet, men dommeren vinket spillet videre. I minuttene som fulgte kom de alene med keeper og også en heading i tverrliggeren, men det var United som scoret. En drøy halvtime var spilt da Dæhli spilte en nydelig gjennombruddspasning til Wilson som rundet keeper og scoret i åpent mål.

Men United og Wilson ga seg ikke med det – 3-0 og 4-0 fulgte rett etterpå. Først var det Dæhli som herjet med Newcastle-forsvaret og la inn til Wilson som scoret fra kort hold, og to minutter senere rundet Wilson keeper igjen og scoret enkelt.

På overtid i første omgang moste Jack Rudge inn et frispark fra langt hold og økte ledelsen til 5-0.

Etter hvilen tok United det roligere, og det utnyttet Newcastle, som reduserte fire minutter ut i omgangen. men da kviknet United til og Wilson scoret sitt femte mål for kampen etter 61 minutter med en fin avslutning. Innbytter Kenji Gorre fastsatte sluttresultatet til 7-1 20 minutter før slutt med en enkel avslutning etter å ha blitt spilt frem av Andreas Pereira.

Newcastle 1-7 United

1. Kampen er i gang

10. Ingen store sjanser så langt, men United har ballen mest.

17: James Wilson sender United i ledelsen! Wilson løp forbi et par Newcastle-forsvarere og scoret med en lav avslutning fra tolv meter.

23: Newcastle roper på hands og straffe, men får det ikke.

26: Newcastle kommer gjennom alene mot keeper, men Gollini hindrer scoring.

28: Hjemmelaget nærmer seg. En heading fra sju meter blir slått i tverrliggeren av Gollini og til corner.

31: 2-0! Mens Newcastle presser er det United som scorer. Dæhli spiller en nydelig gjennombruddsball til Wilson, som runder keeper og scorer enkelt.

33: 3-0 og Wilson har scoret hattrick! Igjen er det Dæhli som gjør forarbeidet. Nordmannen passerer flere Newcastle-spillere og spiller inn til Wilson som scorer fra kort hold.

35: 4-0 og det er Wilson igjen! Weir spiller Wilson gjennom, og igjen runder han keeper og scorer enkelt. En fantastisk kamp av unggutten.

45: 5-0! Rudge banker inn et frispark og ydmyker Newcastle ytterligere.

Pause

46: Kampen er igang igjen

49: 5-1. Newcastle reduserer, etter at United har startet omgangen dårlig.

61: 6-1! Og det er kanskje ingen overraskelse at det er Wilson igjen. Blir spilt opp av Pereira og avslutter angrepet med en flott avslutning.

73: 7-1! Innbytter Gorre mottar en pasning fra Pereira og scorer sikkert.

Slutt

United: Pierluigi Gollini, Callum Evans, Louis Rowley (Josh Harrop 46), Patrick McNair, Liam Grimshaw, Ben Pearson (Kenji Gorre 63), James Weir, Jack Rudge, James Wilson, Andreas Pereira, Mats Møller Dæhli.

Ubenyttede reserver: Kieran O’Hara, Sam Byrne, Matthew Wilkinson,