italy4343

Daniel James videre – god sjanse til kvartfinale

Daniel James og Wales har hatt et godt EM så langt.

Søndag kveld ble det 1-0-tap mot Italia i den siste gruppespillskampen, men med uavgjort mot Sveits og seier mot Tyrkia tidligere i mesterskapet ble det 2. plass i gruppa.

Det betyr at Wales møter 2. plassen i gruppa med Belgia, Russland, Finland og Danmark i kvartfinalen.

Belgia vinner sannsynligvis den gruppa, og med en 8. delsfinale mot Russland, Finland eller Danmark føler nok Wales at de har en god sjanse til også å nå EM-kvartfinalen.

James spilte 74 minutter søndag i det som ble en vanskelig kamp for waliserne etter at Ethan Ampadu noe strengt ble utvist etter en snau time.

Italia ledet da 1-0, etter en scoring av Atalantas Pessina før pause, men Wales slapp flere baklengsmål selv om de ble én mann mindre.

United-spiller Dylan Levitt EM-debuterte med fire minutter igjen å spille. Det var 20-åringens niende A-landskamp, selv om han kun har spilt den spesielle Europa League-kampen mot Astana for Uniteds førstelag.

Italia 1-0 Wales (SLUTT)

39.min: 1-0 Pessina

Rødt kort til Wales-spiller Ampadu etter 57 minutter.

Daniel James byttet ut etter 74 minutter.

Dylan Levitt ble byttet innpå etter 86 minutter.

Itaia: Donnarumma, Toloi, Bonucci, Bastoni, Emerson, Pessina, Jorginho, Verratti, Chiesa, Belotti, Bernardeschi.

Wales: Wards, Roberts, Williams, Rodon, Gunter, Morrell, Allen, Bale, Ampadu, James, Ramsey.