James fikk spille foran 55 000 United-fans: – Massivt

Daniel James er storfornøyd over at Old Trafford sakte, men sikkert fylles opp igjen.

United kommer seirende ut av lørdagens generalprøve mot Everton, som endte kalassifrene 4-0, etter mål av Mason Greenwood, Harry Maguire, Bruno Fernandes og Diogo Dalot.

En annen som var involvert i storseieren, er Daniel James, som startet kampen på venstrekanten til United.

Waliseren forteller at dette var akkurat den generalprøven laget hadde håpet på.

– Dette var det vi ønsket oss – å vinne kampen i dag, selv om det åpenbart er neste uke vi har forberedt oss til. Vi vet at det blir en tøff kamp og i dag handlet om å implementere alt det vi kan, sier den lynhurtige 23-åringen til MUTV.

Kantspilleren er blant de førstelagsspillerne som har vært tilbake i trening med klubblaget lengst, etter at hans Wales røk ut i kvartfinalene under sommerens europamesterskap.

Lørdag fikk han dog selskap i startelleveren av seks spillere som før lørdagens oppgjør ikke hadde spilt et eneste minutt i Uniteds oppkjøring. James sier at det nok var bra for de hjemvendte lagkameratene å få noen minutter i beina.

– Det er alltid tøft. Spesielt med EM, kommer folk tilbake på forskjellige tidspunkter. Spillere har vært ute med Covid-sykdom og kommet tilbake, men det det er ikke noe vi kan gjøre noe med. Det har vært slik de siste sesongene. I dag fikk alle sine minutter, så det er flott.

bruno334
TILBAKE: Bruno Fernandes er blant spillerne som spilte sin første (og siste) oppkjøringskamp lørdag. Det markerte han med en vidunderscoring.

Til tross for at dette var første United-kamp på månedsvis for flere, leverte Ole Gunnar Solskjærs mannskap likevel tidvis feiende flott fotball og flere fine nettkjenninger.

Med andre ord leverte spillerne en prestasjon anledningen verdig. Dette var nemlig dagen da 55 000 United-supportere kunne vende tilbake til Old Trafford – så mange hadde ikke vært til stede på Drømmenes Teater siden før coronapandemien slo rot i England.

– Det var helt fantastisk å komme ut her. Vi nærmer oss starten av sesongen og jeg er sikker på det blir ti ganger så høyt igjen neste uke, sier James.

– Det er massivt. Det blir aldri vanlig uten fans. Vi fikk en liten smak av det under EM og det å ha fans tilbake her for å støtte oss er flott. Selv da vi hang litt i tauene, heiet de oss frem og for min del driver det meg fremover.

Manchester United v Everton - Pre-season Friendly
GODT OVER HALVFULLT OLD TRAFFORD: Og det er Daniel James svært godt fornøyd med.

Om under én uke vil det etter alt å dømme være ytterligere 20 000 på plass, når United sesongåpner, attpåtil mot gamlerival Leeds.

James, som selv har vært uhyre nærme en overgang til de hvitkledde fra Yorkshire tidligere i karrieren, forteller at han er glad for at det historiske oppgjøret endelig får rammen det fortjener.

– Jeg kan ikke vente og jeg er sikker på at de andre har det likedan. For en kamp å starte med! Jeg tror både de og vi var skuffet over at en så stor, historisk kamp måtte gå uten fans til stede i fjor. Å ha den kampen først virker jo nesten fingert. Det er flott, det blir en flott atmosfære og det er en kamp jeg antar begge lag gleder seg til.