U18

Hugill sikret ett poeng

Det var to revansjesugne lag som møttes da U18-laget til Middlesbrough tok imot det unge mannskapet til Travis Binnion lørdag ettermiddag.

United kom til kampen med 4-1-tap for Blackburn i ryggen, mens Boro kom til kampen med 3-0-tap for Nottingham Forest som sitt siste resultat.

Til slutt var det ingen av lagene som fikk snudd kjerringa helt, ettersom kampen til slutt endte 1-1. Joe Hugill scoret Uniteds mål, mens Ajay Mathews scoret for vertene.

United best i starten

I starten så det ut til at United ville det mest.

De blåkledde gjestene tok føringen i kampen og spilte seg flere cornere.

Det resulterte igjen i flere muligheter. Ethan Ennis fikk en mulighet til å heade ballen i mål, mens Kobbie Mainoo fikk en sjanse til å hamre ballen i mål fra relativt kloss hold. Dessverre for United klarte ingen av dem å overliste Boro-keeper Jacob Bulmer.

Omari Forson kom også veldig nære ved et åpningsmål da han brant til fra distanse. Avslutningen var en skikkelig rakett, men ballen berørte tverrliggeren før den forsvant over mål.

Middlesbrough v Manchester United: U18 Premier League
NÆRE VED VIDUNDERGOAL: Omari Forson var centimetere unna å score et vakkert mål da han dro til fra distanse. Dessverre gikk ballen hakket over.

I stedet var det Boro som sørget for nettsus først. Vertene serverte en fin kontring, og plutselig var Aidan Bridge ledig i midten. Han spilte fri spiss Ajay Mathews, som fikk en grei jobb med å rulle ballen forbi Radek Vitek i United-buret.

Kobbie Mainoo prøvde å svare nærmest umiddelbart, men midtbanemannens halvvolleyforsøk fra distanse snek seg utenfor.

I stedet var det storscorer Joe Hugill som skulle utlikne for United.

Spissen gjorde en god jobb da han holdt sine oppassere unna med ryggen mot Boro-målet før han mottok en pasning fra back Sam Murray. Hugill serverte Ennis en god flikk og den tidligere Liverpool-gutten gjengjeldte tjenesten da han flikket ballen over Bulmer og tilbake til rekkekameraten.

Dermed var det bare for Hugill å krige 1-1 over mållinja.

Både Ennis, Dan Gore og Forson hadde muligheter til å skaffe United ledelsen før pause, men da ingen av dem lyktes, kunne lagene gå til pause på stillingen 1-1.

Forson kunne sikret seieren

Etter hvilen tydet det på at det var et noe utålmodig United-lag som siktet på vinnermålet.

Målsjansene kom nemlig i større og større grad som følge av forsøk fra distanse. Murray prøvde seg fra langt hold, men det ble ikke annet enn keepermat for Bulmer.

Gore var vesentlig nærmere da han prøvde seg kvarteret inn i omgangen, men ballen snittet stolpen og forsvant utenfor.

Kobbie Mainoo leverte også et godt forsøk på å chippe gjennom Hugill, men spisse nådde akkurat ikke ballen.

SIKRET UAVGJORT: Joe Hugill klarte ikke å gi United seieren, men den høyreiste spissen sørget i alle fall for ett poeng til bortelaget på Rockliffe.

Andreomgangens kanskje største sjanse falt til Forson, som fikk muligheten da Marc Jurado la ballen fint ut igjen i feltet etter en tur ned til dødlinja. Uniteds nummer syv fyrte av, men ballen havnet akkurat på feil side av stolpen bak hjemmelagets sisteskanse.

Max Oyedele fikk kampens siste skikkelige sjanse da han brant til på første forsøk etter forarbeid fra innbytterkollega Sam Mather, men da skuddet gikk rett på Bulmer, måtte United-spillerne innse at det hele endte med 1-1.

Dermed må United vente til neste tirsdag på neste mulighet til å avslutte rekken uten seier, som for øyeblikket er på to.

Middlesbrough 1-1 (1-1) United

U18 Premier League
Rockliffe

G Jack Stott (15), Omari Forson (59), Josh Marshall (77).

Mål: 1-0 Ajay Mathews (17), Joe Hugill (23).

United: Radek Vitek, Marc Jurado (Willy Kambwala 70.), Tyler Fredricson, Rhys Bennett, Sam Murray, Dan Gore, Kobbie Mainoo, Isak Hansen-Aarøen (Maximillian Oyedele 46.), Omari Forson, Joe Hugill, Ethan Ennis (Sam Mather 62.).

Ubenyttet reserve: Eric Hanbury.

Liveoppdateringer:

Kampen er over. Det ender 1-1.

90+3′ Kambwala gjør en god jobb når han vinner ballen tilbake på høyrekanten før han legger inn, men Hugill får ikke kontroll på ballen.

89′ Oyedele vender bort to motstandere med en vidunderlig bevegelse på midtbanen. Slår langt mot Hugill, men Boro får den ut til en corner det ikke blir så mye ut av.

88′ Gore dribler seg fint fri igjen. Han får skutt, men den rikosjetterer av et Boro-bein og spretter inn til Bulmer.

86′ United ruller fint opp utenfor Boro-boksen, før ballen havner ute hos Willy Kambwala. Innlegget hans blir til slutt blokkert.

82′ Murray legger inn, men Bulmer plukker den relativt enkelt.

79′ Mather driver fremover med ballen, men en Boro-forsvarer får tuppet ballen unna føttene til kanten. Ballen lander i beina til Max Oyedele som fyrer av på første berøring, men Bulmer henger med på notene.

79′ Dan Gore er god når han bryter til seg ballen på egen banehalvdel, selv om han nok er litt heldig som ikke får frispark imot.

76′ Vertenes Josh Marshall får det gule kortet for å holde igjen Kobbie Mainoo på en overgangsmulighet.

74′ Hjemmelagets Max Howells skjærer inn i banen fra sin høyrekant, men får ikke dreis på avleveringen.

73′ United slår et frispark hardt inn for Boro-målet, men vertene får klarert.

72′ Marc Jurado går ut for United. Willy Kambwala kommer inn.

69′ Forson kommer til skudd fra rundt tolv meter, men ballen sniker seg utenfor stolpen.

63′ Ethan Ennis går ut for United, Sam Mather kommer inn.

62′ Dan Gore er igjen god når han drar seg inn i banen. Drar til fra drøye 20 meter og ballen snitter nesten stolpen på vei ut over dødlinja.

61′ Aidan Bridge går ut for hjemmelaget. Yacou Traore kommer inn.

60′ Hjemmelagets Luke Woolston slenger seg inn i en halvstygg takling mot Gore. Får frispark imot, men slipper unna det gule.

59′ Murray skyter fra langt hold, men ballen går midt på Bulmer.

58′ Én av vertenes spillere er for sent inne i Omari Forson, som ikke liker det noe særlig. Deler ut en puff og får et gult kort som belønning.

56′ Ennis legger den inn etter en kort variant, men ballen blir for høy og for lang.

56′ Mainoo prøver å vrikke bort motstandere ned ved dødlinja og skaffer United corner.

54′ Mainoo er nære ved å chippe gjennom Hugill. Spissen strekker seg etter ballen, men når den ikke.

51′ Tyler Fredricson ser rett og slett ut til å ha fintet på motspiller Ajay Mathews en skade. United-forsvareren lurer Boro-spissen, som ser ut til å lande feil på ankelen.

47′ Howells skaffer Boro corner. Vitek er aktivt ute og prøver å bokse, men fomler med ballen. Til slutt får United likevel ballen unna.

46′ Ennis skaffer United hjørnespark. Det får ikke United voldsomt mye ut av.

46′ Isak Hansen-Aarøen går ut, Max Oyedele kommer inn.

46′ Avspark.

Pause. Lagene går i garderoben på stillingen 1-1.

45+2′ Den blir det til slutt ikke voldsomme farligheter ut av.

45+1′ Mainoo gjør en god takling når han stopper en Boro-kontring. Det gir Gore muligheten til å kontre. Det ender med United-corner.

45′ Den skytes mot mål, men ballen går et stykke over tverrliggeren bak Vitek.

44′ Ajay Mathews skaffer Middlesbrough frispark utenfor United-boksen.

43′ Max Howells kommer seg fri på venstrekanten, men får ikke lagt ballen inn i farlig område.

41′ Mainoo får frispark imot seg etter en tøff duell. United-spilleren ser ut til å ha fått vondt selv også.

38′ Forson skyter fra distanse og ballen er ikke langt unna å skape problemer ved Bulmers korthjørne.

35′ Hansen finner Ennis som skyter fra kanten av sekstenmeteren, men ballen går over.

33′ Gore er igjen god når han går av flere motstandere på vei mot Boros mål. Det første skuddet blir blokkert, men på andre forsøk får han ballen på mål. Den blir dog for lett for Bulmer.

30′ Ennis skyter fra distanse, men det blir keepermat for Bulmer.

30′ Dan Gore går av tre mann på egen banehalvdel før han blir felt og får frispark på midtbanen.

28′ Hjemmelaget får ikke noe ut av hjørnesparket.

28′ Vertene får skutt fra distanse. Vitek må slå den ut til corner.

26′ Dan Gore gjør en strålende jobb når han løper opp en motstander og stopper en Boro-kontring.

23′ Middlesbrough 1-1 UNITED
Det er et nydelig United-angrep! Sam Murray spiller til Hugill, som holder sin oppasser bak seg mens han flikker nydelig til Ennis. Han løfter ballen over Boro-keeper Jacob Bulmer og tilbake til Hugill, som kriger den over linja.

20′ Kobbie Mainoo drar til på halvvolley fra distanse, men ballen går et lite stykke utenfor. For et mål det ville ha vært!

18′ Dommeren stopper spillet ettersom to Boro-spillere ligger ned med hodevondt etter en kollisjon.

17′ MIDDLESBROUGH 1-0 United
Aidan Bridge kommer seg fri i midten og slipper til Ajay Mathews, som ruller den forbi Vitek og inn i nettet. Middlesbrough leder, mot spillets gang.

16′ Etter noen korte pasninger havner ballen hos Omari Forson. Han drar seg fri og fyrer av fra 22-23 meter. Det holder på å bli en skikkelig kanon, men ballen spretter i tverrliggeren og over.

15′ Ennis skaffer frispark på 25 meter. Vertenes Jack Stott får gult kort for forseelsen.

13′ Hansen-Aarøen prøver å komme seg forbi sin oppasser med noen kjappe finter, men mister ballen. Pådrar seg frispark når han stopper kontringen.

12′ Ny kort variant, uten at United lykkes med det. Ballen ender tilbake hos Vitek.

12′ United prøver seg på en kreativ variant. Det ender med enda en corner.

11′ Det blir farlig igjen. Mainoo får en god mulighet, men igjen er vertenes sisteskanse på plass.

10′ United får corner på venstresiden. Den havner til slutt ute hos Hansen-Aarøen som legger den tilbake inn mot Ennis, som får en kjempemulighet. Boros sisteskanse får dog ryddet unna til ny corner.

8′ Jurado prøver seg på et innlegg, men det blokkeres.

7′ Hansen-Aarøen mister ballen i farlig posisjon og Boro får en småfarlig kontringsmulighet. Pasningen blir dog for unøyaktig og Vitek kan rydde opp med letthet.

6′ Kobbie Mainoo rives ned og får frispark på midtbanen.

4′ Hjørnesparket blir det lite ut av.

3′ Ennis flekker frem noen frekke finter og kommer seg fri på venstresiden. Innlegget blir blokkert til corner.

3′ United triller fint i åpningen. Venstreback Sam Murray kommer til en fin innleggsmulighet, men Boro-forsvaret får klarert.