Imponerte igjen

Åtte av våre utlånte var i aksjon i midtuka, jevnt fordelt på tirsdagskvelden og onsdagskvelden.

FC København 0-0 Sevilla

Det endte målløst mellom FC København og Europa League-ekspertene fra Sevilla, som fort kan havne nettopp der igjen siden en tredjeplass i gruppa på ingen måte virker urealistisk siden de er i gruppe med Manchester City og Dortmund.

Her spilte Alex Telles hele kampen for Sevilla, og mangelen på baklengsmål er jo for så vidt et godt tegn, og ut fra hva vi har lest om kampen så virker det som om Telles hadde noen OK offensive bidrag også, da hovedsaklig i andreomgangen, men uten å ha hatt noen stor kamp.

Etter denne kampen og tapet mot City, så venter nå Dortmund i de to neste Champions League-kampene. Det blir fort kampene som avgjør om Sevilla spiller Champions League eller Europa League etter jul.

telles100922
SKUFFENDE: Det ble målløst for Telles og Sevilla borte mot FC København.

Millwall 0-2 Queens Park Rangers

QPR vant 2-0 borte mot Millwall, og det er bare målforskjell som hindrer dem i å være oppe på playoff.

Ethan Laird spilte hele kampen for QPR, og han leverte en god kamp igjen. West London Sport gir Laird karakteren 8 på spillerbørsen.

De skriver at han fremstod målrettet offensivt og veldig solid defensivt, og skriver at dette var enda en veldig god forestilling av den innlånte Manchester United-spilleren.

Laird hindret også baklengsmål mot slutten av oppgjøret med en viktig blokkering av et skudd som var på vei inn i mål.

Reading 0-3 Sunderland

Amad Diallo kom inn i det 74. minutt av denne bortekampen mot Reading, men da var kampen allerede avgjort og ferdigscoret.

Ivorianeren fikk karakteren 7 for innhoppet av Sunderland Echo, som skriver at Amad kom seg inn i noen veldig gode områder, og at han skapte problemer (for Reading).

20-åringen trengte et godt innhopp nå, for Sunderland har skadeproblemer i angrepet, og forhåpentligvis kan det i det minste bety mer spilletid for vår mann.

amad
KOM INNPÅ: Amad Diallo.

West Bromwich Albion 2-3 Birmingham City

Birmingham vant sin andre bortekamp på rad med 3-2-seieren mot WBA i dette lokaloppgjøret.

Hannibal Mejbri må nok spille seg inn på laget gjennom gode innhopp, men rakk ikke å utmerke seg nevneverdig etter å ha kommet inn i det 76. minutt av denne kampen.

United-legenden Steve Bruce er manager for WBA, og er under betydelig press etter dette tapet.

hannibal230722
KOM INNPÅ: Hannibal Mejbri.

Olympique Marseille 0-1 Eintracht Frankfurt

Marseille har startet sesongen godt i den hjemlige ligaen, men en kan ikke akkurat si det samme om hvordan det har gått i Champions League.

Tirsdag kveld fikk de sitt andre tap på rad da de tapte 0-1 hjemme mot Eintracht Frankfurt.

Eric Bailly spilte fra start, og var involvert i baklengsmålet noen minutter før pause, da hans nedtak av ballen ble snappet opp av en Frankfurt-spiller, og bortelaget noen sekunder senere hadde spilt seg gjennom og scoret. Så skal det sies at Baillys feil fort kunne blitt rettet opp også, så han er ikke alene om skylda for dette, men han var i alle fall involvert i baklengsmålet.

Bailly ble ofret i det 65. minutt da Marseille gjorde et offensivt bytte i håp om å snu kampen.

Sporting vant 2-0 mot Antonio Contes Tottenham i den andre kampen i gruppe D. Marseille ligger nå helt sist med 0 poeng, Eintracht Frankfurt og Tottenham har 3 poeng, mens Sporting står med 6 poeng.

bailly070922
LITT AV GRUNNEN TIL AT MARSEILLE TAPTE: Eric Bailly.

Preston North End 1-1 Burnley

Som så ofte før denne sesongen ble det uavgjort og få mål for Preston, men dette var faktisk den første ligakampen de har hatt denne sesongen hvor begge lag har scoret – og det skjedde altså i kamp nummer ni!

3-2 er målforskjellen etter disse ni kampene.

Álvaro Fernández startet på benken mot Vincent Kompanys Burnley, men ble byttet inn det 64. minutt.

Fernández var ivrig, og spilte med en fin intensitet, og kom seg til noen innlegg i løpet av den tiden han hadde på banen. Presisjonen på avleveringene var dessverre ikke helt på topp, så han klarte ikke å bidra til noen hjemmeseier denne gangen.

alvarofernandez030922
SPILTE UAVGJORT: Álvaro Fernández.

Harrogate Town 0-1 Salford City

Ethan Galbraiths første kamp som Salford City-spiller, så endte det 2-2, i en kamp hvor han kom inn på slutten uten å klare å utgjøre en forskjell.

Her spilte han fra start for første gang for Ammies, og det stod 0-0 da han ble byttet ut i det 65. minutt. Han hadde i førsteomgangen et lavt skuddforsøk som gikk utenfor mål.

Matty Lund, som var spilleren som kom innpå for Galbraith, scoret seiersmålet på overtid av kampen. Den seieren sørget for at Neil Woods lag er bare ett poeng bak direkte opprykksplass.

Galbraith
VANT: Ethan Galbraiths Salford City.

Woking 3-0 Oldham Athletic

Charlie Wellens og Oldham besøkte tirsdag kveld Kingfield Stadium i den trivelige småbyen Woking, men det ble alt annet enn trivelig for John Sheridans mannskap.

Hjemmelaget vant nemlig hele 3-0. Wellens spilte hele kampen, og hadde på stillingen 0-0 en fin pasning gjennom til en medspiller som kunne ført til at Oldham tok ledelsen, men skuddet gikk i tverrliggeren. Hvem vet hvordan dette kunne gått hvis Wellens hadde fått sin målgivende pasning i den situasjonen?

Oldham ligger på 16. plass i National League med åtte poeng på åtte kamper.

wellens120822
TAPTE: Charlie Wellens og Oldham.

Andre:

• Dermot Mee var ikke i Altrincham-troppen som møtte Scunthorpe tirsdag kveld. Det endte 2-2.