Intakt backfirer

Ingen forsvarsendringer fra lørdag.

SAF slipper altså å snu opp på de bakre rekker, slik det var fryktet etter formiddagens trening, den nest siste før onsdagens Champions League-oppgjør mot Besiktas. Da så det nemlig stygt ut ettersom hele fem forsvarsspillere glimret med sine skadefravær.

Det var på tirsdagens pressekonferanse på Old Trafford at Sir Alex med sine uttalelser bidro til å dempe uroen.

Blant annet kunne han fortelle at backfireren som startet lørdagens Premier League-oppgjør mot Everton, er klar for kamp. Minuset er at disse – Rafael, Wes Brown, Nemanja Vidic og Patrice Evra, er de eneste forsvarsspillerne som er tilgjengelige i øyeblikket.

Muligens kan Gary Neville melde seg på, men det blir først klart etter onsdagstreningen.

Rio Ferdinand, Jonny Evans, Fabio og John O'Shea derimot, er alle definitivt ute av kampen mot tyrkerne – og det samme gjelder trolig også mot Portsmouth på lørdag.

– Alle fire er ute, og det blir en tøff kamp for å få noen av dem klare til Portsmouth. Jeg har mine tvil om det går, sa SAF til pressekorpset.

– Gary Neville trente ikke idag, men forhåpentligvis gjør han det i morgen. Så får vi se hvordan han føler seg etterpå.

,

– På midtbanen og fremover har vi massevis av alternativer, så det er bare forsvaret som bekymrer. Jeg får bare håpe at vi får en eller to mann klare til lørdagens kamp, sa manageren.

United er allerede kvalifisert for Champions Leagues utslagsfase, men SAF er fast bestemt på å vinne gruppen. Det vil bli sikret gjennom seier mot Besiktas – vel å merke dersom CSKA Moskva tar poeng fra Wolfsburg. I så fall vil gruppespillets siste kamp om to uker, mot nettopp den tyske ligamesteren, vise seg helt betydningsløs for rødtrøyene.

Likevel, og til tross for at det fortsatt står en del på spill, velger SAF trolig å la spillere som Darron Gibson, Ji-sung Park og Gabriel Obertan, starte onsdagens kamp – ifølge ManUtd.com.