– Ingen nye skader!

Og Paul Scholes er klar igjen. Sir Alex Ferguson beroliger foran søndagens kamp mot Aston Villa.

United-manageren innledet fredagens pressekonferanse på Carrington med å opplyse at samtlige som var involvert i onsdagens kamp på DW, er hele.

– Det er vel bortimot det eneste positive vi kan ta med oss fra den kampen, la han til med en ironisk mine.

– Vi er skuffet over nederlaget, men vi må se det i større sammenheng. Trippeltriumfen i 1999 kom i stand etter at vi hadde gått ubeseiret siden desember. For noen få år siden tapte vi 4-1 på hjemmebane mot Liverpool og vant ligaen med ni poeng. I forhold til den posisjonen vi befant oss i for bare få måneder siden til dit vi er i dag, har vi all grunn til å være fornøyd med situasjonen.

– Ellers fikk Paul Scholes hvile på onsdag, et tidspunkt som var helt riktig valgt. Siden han kom tilbake har han vist hvor stor innflytelse han har. Han spiller da også på søndag.

Blåser i Mancini

Sir Alex røpet ellers at han ikke lar seg rive med av Roberto Mancinis forsøk på «mind-games». Selv etter onsdagens resultater, der alt gikk Citys vei, prøvde italieneren med det blå skjerfet seg med å si at laget hans på det nærmeste er ute av dansen fordi «fem poeng er altfor mye å ta igjen».

– Jeg tror Mancini kanskje valgte feil tidspunkt når han uttalte seg, parerte Ferguson.

– Det gjenstår fortsatt fem kamper. Premier League er fascinerende, men erfaringen vår vil komme godt med. Nå fokuserer vi på søndagens kamp.

Om Aston Villa: