Ingen kjepper i hjulene

DE UTLÅNTE: Oliver Norwood og Coventry klarte ikke å gi West Ham en hjelpende hånd ved å slå Southampton på Championships siste dag.

Englands nest øverste divisjon ble avsluttet lørdag, og selv om ingen av Uniteds utleide unggutter hadde noe å spille for, hadde motstanderne deres presset på seg til det fulle. Under kan du se hvordan de utlånte greide seg.

Hull City – West Ham 2-1 (Joshua King, Robbie Brady)

West Ham måtte ha en seier for å ha noen sjanse til å rykke direkte opp til Premier League, og Joshua King var med fra start for vertene som ønsket å stikke kjepper i hjulene på London-klubbens opprykksdrømmer. Nordmannen burde ha sendt vertene i ledelsen før pause, men valgte å sende i stedet for å skyte i god posisjon.

Det oppsummerte en svak omgang for King, som ble tatt av banen ved sidebytte. Robbie Brady kom inn på drøye kvarteret før slutt på stillingen 0-2, men det var en annen kjenning som skulle skape liv i kampen igjen. Jonny Evans lillebror, Corry, knuste Robert Green i lufta og satte inn reduseringen. Det ble imidlertid med det for tigrene, som dermed ender på en åttendeplass på tabellen denne sesongen.

Southampton – Coventry 4-0 (Oliver Norwood)

Hammers var imidlertid avhengige av at Southampton-tap for at opprykket skulle bli et faktum. Oliver Norwood tok sin sedvanlige plass på midtbanen til Coventry, men de himmelblå var aldri i nærheten av å true Nigel Adkins’ mannskap. To mål i hver omgang sørget for en komfortabel Saints-seier, som dermed tar steget opp i det gode selskap neste sesong.

Coventry hadde uansett ikke noe å spille for, siden nedrykket for lengst er et faktum. Det økonomisk skakkjørte laget ender nest sist i Championship denne sesongen, og må dermed ta den tunge turen ned til League One. Norwood selv har skrevet på Twitter at han har fått et kontraktstilbud fra Manchester United, og det ventes at han vil ta en avgjørelse i nær framtid.

Watford – Middlesbrough 2-1 (Tomasz Kuszczak)

Hornets hadde kun æren å spille for, og Tomasz Kuszczak var ikke en gang i 16-mannstroppen til vertene, som med hjelp fra Crystal Palace mot Cardiff kunne sikre den siste play-off-plassen. Watford vant imidlertid 2-1, og dermed blir det minimum ett år til i Championship på begge disse lagene. Hjemmelaget ender midt på tabellen.

Nottingham Forest – Portsmouth 2-0 (Scott Wootton)

Forest møtte allerede nedrykksklare Pompey på City Ground og tok en komfortabel 2-0-seier. Scott Wootton var ubenyttet innbytter.

Bury – Oldham Athletic 0-0 (Reece Brown)

Reece Brown gjør sakene sine bra på stopperplass hos Oldham, og dagens lokaloppgjør mot Bury var intet unntak. Wes’ lillebror får svært gode skussmål fra kampen og bidro til at gjestene holdt nullen. Oldham sikret plassen i League One med ett poeng i forrige kamp, og har kun æren å spille mot når de tar imot play-off-jagende Carlisle United på Boundary Park neste helg.

Bebes Besiktas er ferdigspilte for sesongen, mens Royal Antwerpen og John Cofie møter jumbolaget Standaard Wetteren borte i sesongens siste kamp søndag.