Ingen Van Gaal-avtale denne uken

Det blir neppe en avklaring om Van Gaals fremtid før tidligst neste uke.

Louis van Gaal ankom i morgentimene det nederlandske landslagets treningsbase i Hoenderloo.

Der ble mannen, som regnes som den store favoritten til å overta managerjobben på Old Trafford, møtt av et fulltallig pressekorps. Den nederlandske langslagssjefen avviste imidlertid bestemt å kommentere ryktene som knytter ham til United-jobben.

Radiostasjonen talkSPORT hevder i dag på sine nettsider at nederlenderen har kommet til enighet med United, men dette tilbakevises av flere av de britiske journalistene som er i Nederland.

DRØYER: Det kommer ikke noe nytt denne uken verken fra Louis van Gaal eller Manchester United angående nederlenderens rolle som mulig ny United-manager.
DRØYER: Det kommer ikke noe nytt denne uken verken fra Louis van Gaal eller Manchester United angående nederlenderens rolle som mulig ny United-manager.

Mark Ogden i Telegraph skriver at det ikke blir noen offentliggjøring av Van Gaal som ny United-sjef denne uken, men at det ikke ligger noen dramatikk bak det.
– United vil bare fullføre sesongen først, melder han.

Også BBCs Dan Roan melder at det ikke blir noen bekreftelse fra United hold angående Van Gaal denne uken. Roan skriver også at Van Gaal ikke ville svare på noen spørsmål som han stilte.

Uniteds siste kamp denne sesongen spilles førstkommende søndag borte mot Southampton og det kan altså se ut til at United vil ha den kampen unnagjort før klubben slipper eventuelle nyheter om en ny manager.