Disse to sikret seier i tiårets siste kamp

United opp på femteplass etter 2-0-seier i Burnley.

Manchester United vant 2-0 mot Burnley etter scoringer av Anthony Martial og Marcus Rashford.

Det første kom mot slutten av førsteomgangen, mens det andre kom på overtid av andreomgangen.

Dermed er United i skrivende stund oppe på femteplass (kan bli passert av Sheffield United og Wolverhampton, som begge har én kamp mindre spilt).

Rashford nærmest i starten

Det tok ikke mange minutter før Burnley sendte flere baller inn i United-boksen, og illustrerte det Solskjær snakket om før kampen om at dette var et aspekt av spillet det var viktig for United å takle.

I startfasen av kampen bestod United den testen, med godt forsvarsspill fra hele forsvarsrekka i flere situasjoner.

Første United-sjanse kom i det 13. minutt på et Marcus Rashford-frispark fra lang, lang distanse som skrudde såpass kraftig at Nick Pope måtte gi retur.

I det 19. minutt hadde Rashford et nytt godt skuddforsøk fra distanse på en kontring etter en Burnley-sjanse, men skuddet gikk like utenfor.

NÆRMEST I STARTEN: Marcus Rashford.

Stor sjanse til Martial

Etter at United hadde et overtak i første halvdel av omgangen, så fikk United etter hvert et enda større overtak utover omgangen, og Anthony Martial fikk etter litt over en halvtime en kjempesjanse.

Brandon Williams slo inn fra venstre, og ballen havnet hos Daniel James til høyre. Han skjøt, og ballen gikk via Burnley-forsvaret og havnet hos Anthony Martial i skuddposisjon, men franskmannens skudd ble reddet på streken. Kampens største sjanse.

Williams slo i det 38. minutt inn fra venstre igjen, men Rashford og Martial rakk dessverre akkurat ikke frem på den.

FARLIG PÅ VENSTREKANTEN: Brandon Williams.

United tar ledelsen

United la press på Burnley gjennom denne førsteomgangen, og til slutt fikk United lønn for strevet.

Andreas Pereira vant ballen høyt i banen, og slo nesten umiddelbart inn til Martial, som kaldt satte ballen forbi Nick Pope.

Burnley hadde noen brukbare innleggsforsøk etterpå, men uten å skape store sjanser av det, og det stod 1-0 til United til pause.

SATTE KALDT INN 1-0: Anthony Martial.

United avgjorde på overtid

Noen minutter ut i andreomgang dunket Martial ballen i nettet igjen, men dommer Mike Dean hadde blåst for måten Martial vant ballen på i straffefeltet.

I det 55. minutt fikk Martial en ny sjanse fra litt skrå vinkel, etter å ha blitt spilt gjennom av Pereira, men Nick Pope klarte å avverge den med beina.

United fortsatte dominansen, men skapte ikke så mange sjanser utover i omgangen, og i det 69. minuttet var det heller Burnley som var farlig frempå på en dødball, men David de Gea slo til med en god redning. Noen minutter senere hadde Gudmundsson et brukbart frisparkforsøk for hjemmelaget, og Burnley hadde på dette tidspunktet mye av spillet mot et United-lag som begynte å se litt slitent ut.

United fikk en sjanse i det 82. minutt på en James-ledet kontring som endte med at Martial ikke klarte å runde Nick Pope i en situasjon hvor han kanskje heller burde skutt på direkten.

På slutten av kampen var signalet fra Solskjær tydelig: Martial ble erstattet av Luke Shaw. Nå skulle 1-0 forsvares.

Men på overtid fikk United en kontringsmulighet gjennom Daniel James, som spilte gjennom Marcus Rashford, som punkterte kampen etter å ha kranglet ballen med seg ballen forbi Pope, før han skled ballen i mål.