BBC: Alle spissene ute mot Chelsea

Hva skal du finne på nå da, Mourinho?

Etter en god retur mot Bournemouth ble Luke Shaw noe overraskende vraket til troppen som reiste til Russland og Rostov i midtuka.

Dette var kanskje som følge av at Mourinho prøvde seg med en eksperimentell trebackslinje i den kampen, slik det også ryktes at han skal gjøre mot Chelsea på mandag.

Nå er engelskmannen imidlertid tilbake, og kanskje er det også et signal om at Uniteds portugisiske sjef ikke tenker å spille en variant med tre mann bak mot Contes menn.

Men kanskje skal han spille 4-6-0? MENs fotografer så ingen spisser på togstasjonen på vei til London, og BBCs troverdige United-journalist Simon Stone bekrefter at alle fire av Uniteds spisser er ute.

Dette er spillerne Manchester Evening News’ fotografer observerte på vei til London søndag kveld, og det er noen oppsiktsvekkende mangler.

Keepere: David de Gea, Sergio Romero, Dean Henderson.

Forsvarsspillere: Antonio Valencia, Matteo Darmian, Timothy Fosu-Mensah, Phil Jones Eric Bailly, Chris Smalling, Daley Blind, Marcos Rojo, Luke Shaw.

Midtbanespillere: Michael Carrick, Marouane Fellaini, Ander Herrera, Paul Pogba, Jesse Lingard, Ashley Young, Henrikh Mkhitaryan, Juan Mata.

Angripere: Ingen.

Zlatan Ibrahimovic er ikke med ettersom han er suspendert.