– Ingen ny kontrakt til Zlatan

Det ser ut som vi har sett det siste av Zlatan i United-drakt.

Zlatan Ibrahimovic skadet kneet sitt alvorlig mot Anderlecht i april.

Ikke lenge etter kom det frem at supersvensken med all sannsynlighet ikke er klar for spill igjen før 2018.

Skaden skjedde like før Zlatan rakk å skrive under på en kontraktforlengelse med klubben – og det har vært mye usikkerhet rundt hvor Zlatan spiller fotball neste sesong.

Nå melder blant andre Sky Sports og BBC at det ikke blir i Manchester United:

– Det er lite sannsynlig at Manchester United tilbyr Zlatan Ibrahimovic en ny kontrakt etter skaden han pådro seg, forteller Sky Sports og henviser til sine kilder.

– Gir ikke økonomisk mening å betale så mye lønn for en som ikke kan spille fotball, skriver troverdige Simon Stone i BBC – og legger til at han også forventer at Zlatan er ferdig i klubben.

Det endelige svaret får vi faktisk allerede i morgen tidlig, når Premier League-klubbene offentligjør sine «retained-lists», altså hvilke spillere som fortsatt er en del av klubben før den neste sesongen.

Hvis dette stemmer, så betyr det at Zlatan ender sin United-karriere på 28 mål og 8 målgivende i alle konkurranser – på 51 opptredener (med innhopp). Han blir med andre ord utvilsomt et savn på Old Trafford.

Skaden til Zlatan skal også ha ført til at United måtte endre overgangsstrategi i sommer. Heller enn å se etter en 10-er, skal klubben nå være på utikk etter en ren spiss, altså en 9-er.

Den heteste kandidaten er Real Madrids Alvaro Morata. Mer om det her!