Ingen i Premier League reiser lenger enn United i sommer

Manchester United skal reise over 8000 kilometer lenger i sommer enn neste lag på lista!

Det er bare noen uker til med landskamper og ferie for Manchester United-spillerne før de møtes tidlig i juli for sesongoppkjøringen. Allerede 13 juli spilles første treningskamp. 

Premier League-lagene har for vane å reise i sesongoppkjøringen. I år har Manchester United den desidert lengste reiseveien.

Ole Gunnar Solskjær & Co. skal under oppkjøringen reise en del innad i Asia før de returnerer til Europa for et besøk til Norge og Wales, før de returnerer til Manchester.

Alt i alt skal Manchester United reise 31 937 kilometer!

Neste lag på listen er Tottenham som skal reise 23 842 kilometer, 8095 mindre enn United.

BARE Å BAKKE KOFFERTENE: I sommer skal det reises langt. United skal ha base i Perth, Singapore, Kina, Norge, og Wales før de returnerer til Manchester.

Her har du oversikten over når og hvor treningskampene spilles, samt hvor du kan se dem. 

Manchester Uniteds enorme kommersielle tiltrekningskraft er nok en av grunnene til at det blir mye reising. Det er mange som vil ha en bit av kaken når den først sendes rundt.

The Mirror har lagt ut listen over hvor langt alle Premier League-klubbene skal reise. Her er distansen topp seks-klubbene skal legge bak seg i sommer:

Manchester United: 31 937 km. 
Tottenham: 23 842 km.
Manchester City: 22 086 km.
Chelsea: 20 055 km.
Arsenal: 18 755 km.
Liverpool: 12 873 km.

Nederst på listen over reiselengde i sommer finner vi Watford. De skal reise 48 kilometer. Til sammenligning er distansen mellom Oslo Lufthavn og Ullevaal Stadion (hvor United skal møte Kristiansund 30. juli) 52 kilometer.