Jaja, Yaya.

Ingen hjelp å få

OPPDATERT: Alle topplagene vant kampene sine på Boxing Day, og tirsdag fulgte Liverpool opp.

Det tok lang tid før United klarte å punktere kampen, men til slutt ble det altså en ganske komfortabel 3-1-seier på fotballens store festdag i England.

Uheldigvis for oss, ble det også trepoengere til de andre rivalene vi kjemper med om en topp-4-plassering, og kanskje seriegull.

Både Chelsea og Arsenal vant hjemmekampene sine mot henholdsvis Bournemouth og West Bromwich Albion, mens City vant borte mot Hull.

Suverene Chelsea

pedrooooooooooooo

Arsenal måtte slite mer enn Chelsea, men vant til slutt 1-0 etter en sen scoring av Oliver Giroud. Dermed er laget fra Nord-London på tredjeplass, fortsatt fire poeng foran United og ni poeng bak Chelsea.

Manchester City var det siste topplaget ut i aksjon i dag. Også de slet lenge med å bryte igjennom sin motstander, Hull på bortebane, men vant til slutt 3-0 etter tre scoringer de siste 20 minuttene.

De bråkete naboene er dermed nummer to, syv poeng bak Chelsea, som har tatt 46 poeng (!) på 18 kamper.

Ingen hjelp fra Sparky heller

Liverpool slet lenge mot Stoke, og lå under etter et mål av Jonathan Walters, men snudde oppgjøret.

Før pause hadde Liverpool snudd til 2-1, og i andreomgangen scoret de rødkledde ytterligere to ganger, og vant med det 4-1.

Liverpool er dermed sju poeng fremfor United igjen. I neste kamp får de besøk av Pep Guardiolas Manchester City.

Hva tror dere om topp-4? Er United i rute?