Ingen har gjort dette flere ganger

Rashford stiger stadig høyere på lista over flest United-innbyttermål, og nå er det ingen som har avgjort flere Premier League-kamper på overtid for klubben enn 21-åringen.

Marcus Rashford avgjorde på Dean Court på overtid for Manchester United, og forandret denne lørdagen fra skuffende til god mot en ganske sterk motstander.

Dette var andre gangen Rashford avgjorde på overtid for United, den andre var mot Hull i starten av 2016/17-sesongen, og to Premier League-overtidsvinnermål er faktisk nok til å være helt øverst på den lista i United-sammenheng.

Det er bare to andre spillere som to ganger har avgjort Premier League-kamper på overtid for Manchester United, og det er Robin van Persie og Paul Scholes. Rashford troner nå altså på topp på den lista sammen med de to.

Det var OPTA som meldte dette etter lørdagens kamp.

Superinnbytteren Marcus Rashford

Marcus Rashford hadde startet fem kamper på rad, uten å havne på scoringslista.

Nå hører det selvsagt med til historien at han i flere av de kampene spilte i en høyrekantposisjon han ikke virker helt komfortabel med, men uansett kom altså målet nå som han kom inn som innbytter.

Faktisk er det bare fem spillere i United-historien (Solskjær, Hernández, Scholes, Giggs og Rooney) med flere United-mål som innbytter.

Topp 20 flest innbyttermål for United:

1. Ole Gunnar Solskjær – 29 mål.
2. Javier Hernández – 17 mål.
3. Paul Scholes – 11 mål.
4. Ryan Giggs – 10 mål.
5. Wayne Rooney – 9 mål.
6. Marcus Rashford – 8 mål.
6. David Beckham – 8 mål.
6. Teddy Sheringham – 8 mål.
6. Marouane Fellaini – 8 mål.
10. Ruud van Nistelrooy – 7 mål.
10. Anthony Martial – 7 mål.
10. Mark Robins – 7 mål.
10. Andy Cole – 7 mål.
10. Cristiano Ronaldo – 7 mål.
15. Jesse Lingard – 6 mål.
15. Brian McClair – 6 mål.
17. Jordi Cruyff – 5 mål.
17. Michael Owen – 5 mål.
17. Danny Welbeck – 5 mål.
17. Diego Forlán – 5 mål.

(Tall fra mufcinfo.com)

Det er verdt å merke seg at innbyttere i fotballen er et relativt nytt fenomen, og at de har spilt en stadig større rolle etter hvert. Derfor er det også en liste der bare McClair og Robins spilte på United før nittitallet.