Ingen finale for Hernández

Tre ex-reds til finalen med Juventus.

Barcelona var allerede klar for Champions League-finalen etter å ha beseiret Bayern München 5-3 sammenlagt. Nå var det Real Madrid og Juventus’ tur til å kjempe om den andre finaleplassen. Juventus vant 2-1 i Italia.

United er, som vi håper de fleste på denne siden har fått med seg, ikke med i årets utgave av Champions League-plass. Det er derimot utlånte Javier Hernández, som måtte finne seg i en plass på benken fra start for Real Madrid.

Manchester United v Chelsea UEFA Champions League Final 2008
KAN GJØRE DET IGJEN: Patrice Evra har løftet Champions League-trofeet før.

Real Madrid tok ledelsen da Cristiano Ronaldo satte et (tvilsomt idømt) straffespark sikkert i mål, før Alvaro Morata utlignet tidlig i den andre omgangen.

I det 66. minutt kom Hernández omsider inn, men han klarte ikke å utgjøre den nødvendige forskjellen. Det ble 1-1, og dermed 3-2 til Juventus sammenlagt. Dermed skal Patrice Evra, Carlos Tevez og Paul Pogba til finalen heller enn Javier Hernández og Cristiano Ronaldo.

Vojvodina spilte i den serbiske serien i dag, men uten at United-lånesoldat Vanja Milinkovic-Savic var på banen denne gangen. Vojvodina vant likevel 2-0.