Wilfried Zaha viste hva som bor i ham, men det var Ravel Morrison som fikk mest oppmerksomhet.

England U21 stilte med en sterk startellever da Litauen U21 kom på besøk til Portman Road tirsdag kveld.

Gareth Southgate sendte utpå både Michael Keane og Wilfried Zaha fra start foran de om lag 17 000 fremmøtte publikummerne, og det tok ikke lang tid før ballen lå i nettet for første gang.

Wilfried Zaha gjorde et vakkert forarbeid for Ravel Morrison som avsluttet. Ballen var muligens sist innom Saido Berahino, mannen som senket United på Old Trafford, som nok blir kreditert scoringen.

Drøyt 25 minutter ut i den første omgangen skaffet Ravel Morrison frispark i farlig posisjon, og James Ward-Prowse curlet ballen lekkert over muren og ned i hjørnet. Utagbart for keeper, og 2-0 til hjemmelaget.

England U21 fortsatte å dominere i den andre omgangen, men det tok snaut 20 minutter før hvittrøyene fikk sin tredje nettkjenning. Wilfried Zaha førte ballen sentralt i banen før han slapp ut til Berahino, som ikke gjorde noen feil da han scoret sitt andre mål for dagen – om han var borti ballen ved det første målet.

Så var Ravel Morrison-show. Den tidligere United-spilleren tok med seg ballen forbi to-tre litauere, før han like gjerne rundet keeper og satte ballen i mål. Balanse, teknikk og eleganse – klasse fra Morrison.

Kun fem minutter senere ble Jack Robinson lagt i bakken i sekstenmeteren, og England ble tildelt straffe. Berahino sendte keeper en vei og satte ballen i det andre hjørnet.

Nick Powell kom inn like etter scoringen, men klarte ikke å pynte ytterligere på resultatet for hjemmelaget. Mens Jesse Lingard satt hele kampen på benken for England, gjorde Michael Keane en bunnsolid figur i midtforsvaret. Wilfried Zaha har allerede blitt nevnt flere ganger, og fortsetter kantspilleren i dette sporet vil han nok få flere muligheter i Premier League denne sesongen.