Ikke observert på hotellet

Lørdag klokken 21.00 skal United endelig i aksjon igjen. West Bromwich kommer på besøk til Old Trafford i en kamp United er store favoritter i.

Vi merker oss at lokalavisen har observert Alex Telles, Edinson Cavani og Donny van de Beek på spillerhotellet før kamp. Det er fullt mulig at alle blir å se i startoppstillingen lørdag kveld.

KAN FÅ SIN FØRSTE KAMP PÅ OLD TRAFFORD: Alex Telles.

Paul Pogba ble derimot ikke observert. Det er mulig han møter direkte til kamp, men troppen består allerede av 19 spillere, så det er ikke sikkert at franskmannen blir å se i aksjon. 

Luke Shaw, Eric Bailly og Jesse Lingard er ute med skade. Mason Greenwood ble heller ikke observert. Unggutten har slitet med sykdom tidligere i uken, og det virker som at han ikke har blitt frisk raskt nok.

Disse spillerne ble observert på spillerhotellet av MEN:

David de Gea, Dean Henderson, Lee Grant, Aaron Wan-Bissaka, Victor Lindelof, Axel Tuanzebe, Harry Maguire, Alex Telles, Brandon Williams, Nemanja Matic, Donny van de Beek, Fred, Scott McTominay, Daniel James, Juan Mata, Bruno Fernandes, Marcus Rashford, Edinson Cavani, Anthony Martial