bruno2243

Scoret på straffe da Portugal vant

Lørdag kveld spilte Portugal mot Qatar i en privatlandskamp, og den vant de 3-1.

Ronaldo har for lengst reist til Manchester, og var ikke med, og heller ikke Bruno Fernandes var med fra start her for et Portugal-lag som neppe ønsket å bruke unødvendig mye krefter før tirsdagens kamp mot Aserbadsjan, og de gjorde mange endringer på laget.

De ledet likevel 2-0 til pause etter scoringer av André Silva og Otávio, og kort tid før pause fikk Qatar også keeperen sin utvist.

I det 59. minutt, fortsatt på stillingen 2-0 til Portugal, kom Bruno Fernandes innpå. Pussig nok reduserte Qatar, like etterpå.

Fernandes sørget i det 87. minutt for at det ble tomålsledelse igjen da han scoret på straffespark. Han gjorde altså det Cristiano Ronaldo ikke klarte i kampen mot Irland.

Det ble kampens siste mål, men ikke kampens siste røde kort, for Qatar fikk et nytt rødt kort på overtid.

Portugal vant 3-1, og Fernandes fikk en hyggeligere opplevelse enn mot irene, hvor han ikke hadde en spesielt imponerende kamp.

Qatar 1-3 (0-2) Portugal

Mål: 0-1 André Silva (23.), 0-2 Otávio (25.), 1-2 Abdelkarim Hassan (61.), 1-3 Bruno Fernandes (str. 87.).
Rødt kort: Meshaal Barsham (43.), Qatar

Portugal: Anthony Lopes; Nelson Semedo, Danilo, Domingos Duarte, Nuno Mendes (Raphaël Guerreiro, 81.), Rúben Neves (Rúben Dias, 68.), Otávio, João Mário (Francisco Trincão, 68.), João Moutinho (Bruno Fernandes, 59.), Goncalo Guedes (Bernardo Silva, 81.), André Silva (Diogo Jota, 59.).
Ubenyttede innbyttere: Rui Patrício, Diogo Costa, Pepe, João Cancelo, João Palhinha.