– Ikke for sent for Falcao

Chris Smalling tror at Falcao kommer til å slå tilbake etter en god sesongoppkjøring.

Entusiasmen var stor da Radamel Falcao signerte for Manchester United fra Monaco, men denne sesongen har vært alt annet enn hva en hadde forventet på forhånd.

Fra å være en av de aller giftigste spissene i Europa, har Falcao denne sesongen nærmest blitt latterliggjort. Han har fått 14 kamper fra start i Premier League, og attpåtil tolv kamper som innbytter i tillegg. Likevel har han kun scoret fire mål for United.

Lagkamerat Chris Smalling har likevel ikke mistet troen på colombianeren. Han tror at det er ekstra tøft å levere varene når en har Falcaos fryktede rykte.

– Jeg tror forsvarssspillerne følger nøye med på ham. Han blir sparket veldig mye i hver eneste kamp, og det er på grunn av det han har levert tidligere, sier Chris Smalling.

I januar i fjor pådro Falcao seg en alvorlig kneskade som gjorde at han blant annet mistet VM i Brasil. Enkelte mener at han ikke har fått nok sjanser og tid til å komme seg etter skaden.

– Han har hatt et par skader som han har slitt med, og for enhver spiller betyr det at en ikke får den stabiliteten en får ved å trene hver eneste uke. Det påvirker deg, spesielt spisser som trenger å score mål jevnlig, mener Smalling.

Manchester United v Arsenal - Premier League

RESIGNERT: Falcao har ikke lyktes i Manchester United. Det ville seg heller ikke mot Arsenal.

Det ble også mye oppstyr da Falcao måtte spille en kamp for U21-laget, noe som angivelig skal ha ført til at Falcao brast ut i tåret etter all motgangen. Smalling tror at en god sommer med trening vil gjøre at Falcao kommer tilbake i toppform neste sesong.

– Jeg tror at når manageren har gitt ham en sjanse, og når han får trent bra og holdt seg frisk, kommer han til å se bli piggere og piggere. Med en god sesongoppkjøring kan han banke inn scoringer igjen neste sesong.

Det spørs nok likevel om Falcao kommer tilbake i toppform for United. Colombianeren ble plukket av etter 60 minutter mot Arsenal, og det så veldig ut som om han vinket farvel til fansen på Old Trafford da han forlot banen.