– Ikke aktuell for finaletroppen

Michael Carrick har definitivt spilt sin siste obligatoriske kamp for Manchester United.

Ifølge MEN har den 36 år gamle veteranen selv avskrevet muligheten for at han vil bli å finne i troppen til lørdagens Wembley-finale mot Chelsea.

Derimot vil han ta plass på trenerbenken, som en av José Mourinhos nærmeste allierte. Det er en rolle han allerede har fått smaken på og er tiltenkt i tiden fremover.

– Jeg kommer ikke til å trene [med laget] denne uken, sier Carrick, og bekrefter at han isteden slutter seg til trenerstaben.

– Det skjer over natten. [Watford-kampen] var siste sjanse til et rent brudd, sier han, og gjør det klart at søndagens forestilling, hans 464. i rødt, ble hans definitive farvel som profesjonell fotballspiller.

«Selv om jeg kanskje ikke var så verst som spiller, finnes det ingen garantier for at jeg vil lykkes med alt annet.»
- Michael Carrick

En fremtidig manager?

Når det gjelder mer langsiktige planer sier Carrick at han tenker å ta det «steg for steg», og at han i alle fall ikke tror at alt vil gå av seg selv når han nå tar fatt på en ny karriere.

– Selv om jeg kanskje ikke var så verst som spiller, finnes det ingen garantier for at jeg vil lykkes med alt annet. Det er jeg fullt klar over, og derfor innbiller jeg meg heller ingenting sier han, kledelig beskjedent.

– Jeg tenker likevel som så at om dette går bra, så kan jeg en dag ha lyst til å prøve meg i en lederrolle. Men som sagt, jeg lar meg ikke rive med.