garner221

I helga senket han Leicester, onsdag scoret han et flott mål

James Garner, Nottingham Forest

Blackburn 0-2 Nottingham Forest

Søndag var James Garner en av de beste da Nottingham Forest slo ut Leicester av FA-cupen.

Onsdag viste 20-åringen seg igjen fra sin beste side for Forest.

Midtveis i 1. omgang ble han spilt fri inne i feltet, lurte forsvarsspilleren med en deilig skuddfinte og plasserte avslutningen i mål.

Det var den United-utlånte spillerens andre scoring på 25 ligakamper denne sesongen.

garne322

På tampen ble det også 2-0 og seier for Forest mot et Blackburn som lå på 2. plass før avspark. Garner spilte hele kampen.

Seieren betyr også at Forest er inne på play off-plass i Championship

Brandon Williams, Norwich

Norwich 1-1 Crystal Palace

Brandon Williams spilte hele kampen på venstrebacken da Norwich fikk ett poeng hjemme mot Crystal Palace onsdag.

Den United-utlånte spilleren har nå spilt totalt 20 kamper for Norwich i liga og cup denne sesongen.

Amad Diallo, Rangers

Rangers 2-0 Hibernian

Amad Diallo ble sittende på benken gjennom hele kampen for andre gang på rad for Rangers.

Det var kanskje ikke så rart siden Rangers begynte med samme lag som vant 5-0 i helga, og da ble belønnet med en en ny seier nå.

Så er det bare å håpe at Amad raskest mulig igjen får spilletid i den skotske toppdivisjonen.

Teden Mengi, Birmingham (Ethan Laird, Bournemouth)

Bournemouth 3-1 Birmingham

Ethan Laird er fortsatt ikke klar for Bournemouth etter sin skade, men Teden Mengi fikk 63 minutter for Birmingham før han ble byttet ut.

19-åringen har imidlertid fått god erfaring i Birmingham den siste måneden. Han har nå spilt sju hele kamper siden januar.

Dylan Levitt, Dundee United

Dundee United 2-0 Motherwell

Dylan Levitt scoret sitt første ligamål for Dundee United da han dunket ballen knallhardt i mål før pause mot Motherwell onsdag kveld.

Han spilte hele kampen, og får jevnt med spilletid for et Dundee United-lag som kjemper hardt for en mulig 4. plass i Skottland.