– Hvorfor skal jeg svare deg?

José Mourinho ville ikke gi MUTV heller all infoen de ønsket før kampen mot Arsenal.

Mourinho likte ikke alle spørsmålene han fikk på tirsdagens pressekonferanse, og han var ikke så giret på å svare på alt MUTV spurte han om heller.

De fikk ikke svar på alt de lurte på da de ønsket en skadeoppdatering etter at det har blitt rapportert om en potensielt alvorlig skadekrise inn mot Arsenal-kampen.

Hvordan reflekterer du over helgens resultat?

– Hvorfor snakke om den, og ikke om den neste? [Sagt med et halvveis smil om munnen, journ.anm.]

Vi skal snakke om den også, men i konteksten av å se frem til den neste, hva er dine refleksjoner om den kampen?

– Mine refleksjoner er at når et lag starter en kamp med de problemene vi hadde med å stille et lag, og en umiddelbart havner under 0-2, viser det en fantastisk innstilling å få kampen tilbake til 2-2. Og selvsagt: vi var ikke sterke nok til å vinne i andreomgangen, men vi viste noen positive tegn.

– Så når vi ser frem til neste kamp, så vil jeg si at vi er i vanskeligheter igjen med å sette sammen laget, og må prøve å tilpasse og kompensere for å gi laget balanse, og så tror jeg at vi kommer til å ha gløden til å kjempe slik at vi kan prøve å vinne kampen.

For å gjette ut fra det du sier, så er det ikke gode nyheter om stallen [spillernes tilgjengelighet mot Arsenal, journ.anm.] akkurat nå?

– Nei.

Hvem er klare, hvem er ikke klare? Kan du oppdatere oss i det hele tatt?

– Nei.

Ingen endringer i troppen (…)

– Nei, jeg ønsker ikke å oppdatere deg. Jeg ville likt om Arsenal-TV-kanalen stilte de samme spørsmålene, men de gjør ikke det. De gjemmer alt på innsiden, så hvorfor skal jeg svare deg?

Så hva skal dere gjøre inn mot Arsenal-kampen for å få en bedre start – for å få det første målet heller enn å måtte jage.

– Først og fremst å score! Og igjen mot Southampton… den første store sjansen i kampen var til oss. Vi presset høyt, og keeperen deres var i trøbbel og mistet ballen, og vi hadde to-tre spillere alene fremfor målet. Hvis vi hadde scoret, ville det vært 1-0 for oss. Vi scoret ikke, og på to skudd scoret de to mål, og dermed var resultatet som skulle vært 1-0 til oss, 2-1 til Southampton. I hver kamp har vi den første muligheten, som vi hadde mot Young Boys også, så det vi trenger er å score [på de mulighetene].