Hvordan gjør de det?

Her kan du lese hvordan Uniteds utlånte presterer.

Matthew James spilte hele kampen for Preston North End under klubbens kapring av både én scoring og ett poeng borte mot Coventry lørdag. Freddy Eastwood sendte hjemmelaget i ledelsen etter 19 minutters spill, men Callum Davidson utlignet på straffespark 18 minutter senere.

– Dette var en kamp vi skulle ha vunnet, uttalte klubbens manager Darren Ferguson til Lancashire Evening Post etter kampen.

James har nå spilt 1375 minutter fordelt på seksten kamper for The Northenders, og scoret to mål. Preston ligger dermed på 14. plass i The Championship når to kamper gjenstår.

Molde utlignet Odd Grenlands 1-0-ledelse på overtid søndag kveld, og blåtrøyenes keeper Ben Amos fikk med det gleden av å spille sin sjuende Tippeliga-kamp av sju mulige for sesongen. Så langt har det betydd tretten baklengsmål, to seiere, to uavgjorte kamper og tre tap, samt at Molde i øyeblikket er Norges 12. beste fotballklubb. 20-årige Amos spilte også samtlige 180 minutter mot Vålerenga og Strømsgodset tidligere forrige uke. Det endte med et ettmålstap borte for VIF (1-2) og en ettmålsseier hjemme mot Godset (3-2).

Tom Heaton har brukt den siste drøye uken på å spille to ganger 90 minutter for Wycombe Wanderers i League One, og dermed øke det totale kampantallet sitt for The Chairboys til 13. Tirsdag spilte målvakten sin siste kamp som 23-åring ved å holde nullen i sin andre kamp på rad da Tranmere Rovers ble beiseiret med imponerende 3-0 borte på Prenton Park. Deretter måtte engelskmannen hente to baller ut av eget nett da han debuterte som 24-åring fire dager senere, men kunne likevel juble etter å ha slått Milton Keynes Dons 3-2 på fremmed gress.

Det er for øvrig verdt å merke seg at Luke Chadwick, som Aston Villa-supporterne brukte 20 minutter på å finne ut at ikke var David Beckham under en Premier League-kamp mellom dem selv og Manchester United et par år etter årtusenskiftet, spilte for Dons.

Danny Drinkwater var igjen å finne i Huddersfields startoppstilling mot Walsall hjemme på Galpharm Stadium forrige tirsdag. Etter 83 minutters gikk gjestene opp i ledelsen med 3-2 etter en scoring av innbytteren Alex Nicholls, og da var det nok mange av de 14396 tilskuerne som trodde at The Saddlers skulle få med seg tre poeng fra dette League One-oppgjøret. Men da både Antony Kay og innbytteren Lee Novak, som bare hadde vært på banen i et kvarter, tegnet seg på scoringslisten på tampen av kampen, var det til slutt de som hadde spilt på hjemmeseier som fikk utbetalt premie etter kampslutt. Det er for øvrig verdt å merke seg at Mark Hughes (nei, ikke den tidligere Manchester United-spilleren og Manchester City-manageren) ble utvist etter 21 minutter for Walsall.

Drinkwater selv kom ikke på scoringslisten, til tross for at han spilte samfulle 90 minutter både i denne kampen mot Walsall på tirsdagen og også hele kampen mot Millwall på fredagen. Oppgjøret mot Manchester Uniteds FA-cupfinalemotstander fra 2004 ble for øvrig vunnet med 1-0, og sørget for at Huddersfield fortsatt innehar sjetteplassen i League One.

Etter det ydmykende 5-2-tapet for Cheltenham lørdag 10. april, har Sam Hewson gått fra å være benkesliter til å bli tribunesliter i League Two-klubben Bury. Likvel har klubben sikret seg fire poeng på de to seneste kampene sine, ved å slå Crewe 3-0 hjemme på Gigg Lane og å spille 1-1 mot Port Vale på samme arena fire dager senere. Siden låneovergangen 2. februar er 177 spilte minutter fordelt på sju kamper fasiten for 21-årige Hewson.

Etter at Zoran Tosic pådro seg to gule kort på like mange minutter i slutten av Kölns 0-3-tap for Hertha Berlin 3. april, var serberen nødt til å sone karantene da lagkameratene hans beiseret Hoffenheim med 2-0 på bortebane en uke senere. Men sist fredag var 22-åringen tilbake på banen hjemme mot Bochum. Og kampen var bare femten minutter gammel da Tosic kunne lese navnet sitt på scoringslisten! Likevel var ikke unggutten fornøyd, så tolv minutter før slutt doblet han Kölns ledelse, og er dermed oppe i fire scoringer og ti kamper for den tyske klubben. Midtbanespilleren ble deretter tatt av banen i det kampuret rundet nitti minutter.

Tom Cleverley er for øvrig fortsatt ute med skade, men ble likevel kåret til årets Watford-spiller.