Hvordan gjør de det?

En rask gjennomgang av de utlåntes uke.

TOM CLEVERLEY (bildet) fortsetter å imponere for Watford. Etter lørdagens borteoppgjør mot Swansea blir han igjen fremhevet som en av lagets beste spillere.

Cleverley var blant annet mannen bak "vepsenes" ledermål, da han 20 minutter ut i 2. omgang sendte en lekker pasning inn i feltet til lagkamerat Danny Graham, som banket ballen inn i nettmaskene.

To minutter på overtid, idet Cleverleys sverm var godt igang med å forberede seg på å lesse tre poeng ombord i bussen, dukket Swansea-kaptein og tidligere United-spiller Alan Tate opp og ødela hjemturen. Tate gjorde akkurat slik han ble opplært i hine hårde dager på Carrington, og headet inn utlikningsmålet.

DANIEL DRINKWATER som hittil har vært involvert i fire kamper (to som innbytter) og scoret to mål fra sin midtbaneposisjon, ble skadet og måtte forlate banen ti minutter før slutt da Huddersfield røk ut av ligacupen i midtuken. Han var derfor ikke i troppen til lørdagens ligamøte med Yeovil Town.

Vi kjenner ikke til omfanget av skaden.

TOM HEATON ble sittende som ubenyttet reserve da Championship-klubben hans, Queens Park Rangers, vant 1-0 borte over Scunthorpe.

Siden han ble utlånt tidligere i måneden har Heaton voktet QPR-buret én gang, i tirsdagens 2-1-seier over Accrington i ligacupen, hvor han ifølge rapportene gjorde flere gode redninger.

DANNY SIMPSON har sålangt i sesongen figurert tre ganger i Newcastle-forsvaret, senest i onsdagens 4-3-seier over Danny Drinkwaters Huddersfield, og har gjort sine saker til klubbens tilfredshet.

Etter alt å dømme vil 22-åringen fra Salford minst være i troppen til mandagens hjemmemøte med Leicester.