Hvordan ser ønskelisten din ut?

SI DIN MENING: Hvilke spillere ønsker du deg til Old Trafford denne sommeren?

Thiago Alcantara, Kevin Strootman, Leighton Baines, Gareth Bale, Robert Lewandowski, Marouane Fellaini, Cesc Fabregas, Ezequiel Garay og Cristiano Ronaldo er bare noen av spillerne som har blitt linket til Manchester United i løpet av sommerens overgangsvindu – som har vært åpent siden 1. juli og ikke stenger før 31. august.

 Den urugayanske U20-landslagsspilleren Guillermo Varela har allerede blitt hentet inn fra Atletico Peñarol, men det er ingen verdens ting som tyder på at David Moyes har gjort seg ferdig med sommerhandelen.

Aviser i Spania og England virker enige om at det bare er et spørsmål om tid før Thiago forlater Barcelona og blir presentert som United-spiller, og det hevdes også at den skotske manageren har forsøkt å hente Leighton Baines til klubben.

“Sentral midtbane er en prioritet, både fordi vi manglet kreativitet der de seneste årene, at Carrick kan ha godt av en avlaster, samt at vi har mistet Scholes og Fletcher (midlertidig)”

– Roy Aurstad i kommentarfeltet

Men hva David Moyes egentlig er på utkikk etter og hvilke planer han faktisk har, det er det trolig ingen andre enn hans mest betrodde medarbeidere som vet sikkert.

“Hvis vi mister Nani så håper jeg vi investerer i en ving, siden hverken Young eller Valencia hadde en spesielt god sesong sist ”

– Otto Gøran Knoph i kommentarfeltet

United.no ønsker uansett at dere lesere forteller oss følgende: Hvilke spillere står øverst på ønskelistene deres? Hvilke posisjoner er det størst behov for forsterkninger? Og hva skal til for at du blir fornøyd i sommer?

Logg inn og del dine tanker med oss.