Hvor er du, Hazard?

Jo, Pogba, svaret er at han er i lomma til Ander Herrera.

Mange, inkludert oss, vurderte Chelseas superstjerne Eden Hazard som den største trusselen før kampen på Old Trafford søndag.

Belgieren har vært strålende hele sesongen, og har vært en nøkkel til Chelseas enestående suksess så langt under Conte.

En sentral del av det som gjør Hazard til en så god spiller, er hans evne til å dra av motspillere – en evne som fikk Ander Herrera utvist i bortekampen i FA-cupen.

Første påskedag på Old Trafford var han imidlertid ikke i nærheten. Da var rollene fullstendig snudd.

Lykkes ikke én eneste gang

Begieren har dratt av mann etter mann etter mann, men for første gang denne sesongen, gikk han dribleløs av banen.

Under kampen var det tydelig at Ander Herrera var mannen som hadde i oppdrag å stanse Hazard. Et prakteksempel var da spanjolen vant ballen, slo en pasning til Fellaini, og UMIDDELBART satte fart rett ned igjen i banen for å finne belgieren.

Ikke bare lykkes han ikke med driblinger, han slet voldsomt med å komme til noe som helst.

Dette fikk selvfølgelig Twitter til å more seg stort.

Dette flotte bildet verserte også på diverse sosiale medier, selv om det er uklart hvem som er opphavsmannen. Morsomt er det likevel.

For de som liker tørre ordspill:

Chelsea skapte null og niks

Det var imidlertid ikke bare Eden Hazard som ble stoppet på Old Trafford denne søndagen. Chelsea var aldri i nærheten av å true United på noe som helst tidspunkt.

Squawka hentet frem en svært interessant statistikk i det 90. minutt av oppgjøret på Old Trafford, som viser hvor enormt gode de røde djevlene faktisk var.

Og som om ikke det var nok, maktet ikke Chelsea å få til et eneste skudd på mål. Det er første gang på ti år, det, og gjett hvem de møtte da..

Flere av Uniteds spillere vant 100% av duellene eller taklingene sine, og United var generelt mer tent enn søndagens motstander. Ikke rart Conte var rådvill.

Hva syns du om Uniteds prestasjon mot Chelsea? Del gjerne din mening i kommentarfeltet under!