Hvis vi kunne velge nye spillere…

Nettredaksjonen fikk velge tre spillere fra de andre lagene i Premier League. Her ser du hvem vi valgte.

De neste dagene vil nettredaksjonen komme med en rekke ulike saker av typen «Mitt minne fra 2011» til hvilke ønsker vi har for 2012.

Tirsdag presenterte vi Dag Langerøds minne, «Da United ble meningsløst».

Nå har vi utfordret hverandre til å plukke tre spillere fra de andre lagene i Premier League – hvis man kunne velge fritt.

Dette er svaret.

Truls Lian:

Luka Modric: Vi skriker etter kreativitet på midtbanen, og Modric klarer dette fra en sentral midtbanerolle.

David Silva: En av Premier Leagues desidert beste spillere. Sammen med Kompany hovedgrunnen til at City i øyeblikket leder.

Kyle Walker: Kommer til å bli PLs beste høyreback i løpet av noen år. Allerede helt der oppe, og backer er noe vi trenger.

Bjarte Valen:

Yaya Toure: Har flere pasninger enn noen annen spiller i Premier League og en treffsikkerhet på 90 prosent. Kanskje Citys viktigste spiller selv om andre får mer oppmerksomhet.

Luka Modric: En spiller jeg har beundret siden han kom til Tottenham. Premier Leagues beste ballfordeler på motstandernes banehalvdel. En spiller som ville passet Fergie og United særdeles godt.

Gareth Bale: Tottenham-vingen har vist en imponerende stabilitet og en enorm mental styrke etter å ha kommet knallsterkt tilbake etter en vanskelig start i Spurs-trøyen. Snapper tredjeplassen foran David Silva og Jack Wilshire. En god arvtaker til Giggs.

Steinar Madsen:

Mario Balotelli: Ufordragelig for alle motstanderfans, men en fantastisk type som ville gitt United ytterligere en dimensjon.

Luka Modric: Som mange andre har jeg også stor sans for Luka Modric. Han har mange av de samme kvalitetene som vi mistet da Paul Scholes pensjonerte seg.

Robin van Persie: En strålende avslutter som omsider ser ut til å ha lagt skadene bak seg.

Sjur Magnus Bergstrøm:

Luka Modric: Jeg har stor tro på at Tom Cleverley forsterker midtbanen når han kommer tilbake fra skade, men likevel mener jeg United kunne trengt mer kreativitet sentralt.

Rafael van der Vaart: Man kan stille spørsmål til hvorvidt han ville passet inn i United, men likevel en fantastisk spiller som jeg har sansen for. Han kunne også gitt oss målene vi har manglet fra sentral midtbane.

Robin van Persie: Jeg tror overhodet ikke United henter han, men det er ingen tvil om at han hadde forsterket laget. Premier Leagues beste spiss, i hvert fall for øyeblikket.

Andreas Rønningen Sandbu:

Luka Modric, Yaya Toure og en skadefri Michael Essien: United trenger etter min mening i utgangspunktet ikke en Wesley Sneijder/David Silva-type. Det midtbanen trenger mest er en spiller som kan fungere godt sentralt på midten også i en 4-4-2-formasjon og ta defensivt ansvar. Toure og Essien har alle kvalitetene til dette, og Luka Modric har også vist at han takler en slik rolle. Aller helst ville jeg imidlertid kanskje hatt en Bastian Schweinsteiger.

Fredrik Filtvedt:

Luka Modric: Jeg har ønsket meg denne magiske kroaten til klubben helt siden jeg så ham briljere under EM i 2008.

David Silva: En teknisk begavet spiller som hadde tilført sårt tiltrengt kreativitet til midtbanen.

Jack Wilshere: Han er god begge veier, har en enorm løpsradius og et fotballhode klokt som få andre.

Dag Langerød:

Gareth Bale: God både defensivt og offensivt, har fart og energi og 22 år gammel ville han vært en investering for de neste 15 årene.

Luka Modric: Den spilleren i Premier League som enklest kunne gått inn på Barcelona. Ville fått trofeene han fortjener og vært perfekt i United.

Leighton Baines: Tenkte først Yaya Toure, men han er bare to år yngre enn Michael Carrick, og da går jeg igjen for en erstatter for Evra. Baines har en innleggsfot som få andre i Premier League for tiden, og kunne gitt oss litt av det vi hadde med David Beckham. Så kunne Bale fått mer offensive oppgaver…