– Hvis vi tenker for mye på United, så er det ikke noe vits i å møte opp

21.00 skandinavisk tid torsdag kveld er det avspark mellom spanske Granada og United i den første av to Europa League-kvartfinaler mellom de to lagene.

Det spanske laget erkjenner at dette er en stor, stor kamp, men er samtidig klare på at de allerede har gjort det som var forventet av dem.

– Hvis vi begynner å tenke på at alt United har å komme med så er det egentlig ikke noe vits i å møte opp. Det var imidlertid ikke den tankegangen som fikk oss hit.

– Ja, vi vet at de er en gigant, et veldig sterkt lag både kollektivt og individuelt, men det som har fått oss hit er full tro på våre egne ferdigheter og å levere på vårt beste. I løpet av 180 minutter kan også alt skje. Mitt lag har allerede vist at vi kan få til det som få tror er mulig, sier Granada-trener Diego Martinez.

granada434
FEIRET SCORING MOT MOLDE: Roberto Soldado og Granada etter mål mot Molde i forrige runde.

– United er et hurtig lag som også kan være presise når de spiller hurtig. De spiller på et høyt teknisk nivå med en tydelig fysikk. Vi må forsøke vårt beste, og håpe at de ikke har en topp dag, fortsetter han.

Hjemmelaget mangler midtbanespillerne Milla, Soro og Neyder Lozano, og har også et par spillere som må testes på kampdag.

– For ett år siden var vi alle innestengt hjemme, og det hadde vært godt for oss da å vite at vi om ett år skulle møte Manchester United i kvartfinalen av Europa League. Før forrige sesong var vi også nedrykksfavoritter etter å ha rykket opp året før.

– Det er imidlertid en frase som henger i garderoben vår. Der står det: «Siden de ikke visste at det var umulig så gjorde de det i stedet».

– Det er det vi forholder oss til, sier Granada-treneren.