– Hvilken United-drakt vil du ha?

Men Fabinho dro bare på smilebåndet da ESPN forsøkte å lure Monaco-profilen ut på glattisen.

I begynnelsen av juni ble den 23 år gamle brasilianeren koblet til Manchester United ved flere anledninger og mye tydet på at en overgang kunne være nær forestående.

Men, som så mange ganger tidligere i et overgangsvinduet, tok historien en ny vending da rapportene om at Manchester United slett ikke var interessert i Monaco-spilleren dukket opp fra flere britiske journalister.

Nå som Tiemoué Bakayoko skal være så godt som klar for Chelsea, har Fabinho-ryktene blusset opp igjen.

Torsdag rapporterte  italienske Corriere dello Sport at United skal være enig med Monaco om en overgangssum på 35 millioner euro, med ytterligere fem millioner euro dersom visse bonusklausuler utløses.

MØTTE TOTTENHAM: Fabinho og Monaco spilte mot Dele Alli og Tottenham i Champions League.

Uansett om United faktisk er interessert eller ikke, tyder det meste på at Fabinho selv stiller seg positiv til et klubbytte. På brasiliansk TV ble Fabinho spurt hvordan han forholder seg til eventuell interesse fra Old Trafford.

– Det er en fristende invitasjon. Jeg ville først snakket med agenten min, og Monaco også, for å avgjøre alt på riktig måte. Men det er en fantastisk klubb, så jeg ville helt klart tenkt skikkelig over det, svarte 23-åringen.

Reporteren skal videre ha påpekt at øynene til Fabinho skinte mens han svarte, noe brasilianeren bare smilte av.

Dagen etter var Fabinho på plass i et nytt TV-studio, denne gang hos ESPN, som stilte ham innsendte spørsmål fra seerne. Et av dem var hvilket draktnummer han ønsker seg i United.

– For øyeblikket spiller Fabinho med Monaco-drakt, svarte brasilianeren, som for øvrig står med én kamp under José Mourinho i Real Madrid fra 2012/13-sesongen.

Fabinho, som har bekledd rollen som både høyreback og defensiv midtbanespiller i Monaco, fikk også spørsmål om hvilken posisjon han selv foretrekker.

– Jeg tilpasset meg fint på midtbanen denne sesongen, for treneren har brukt meg der tidligere. Han spurte meg om jeg pleide å spille der da jeg var yngre, og vi snakket mye om det. Denne sesongen bestemte vi oss for at jeg skulle endre posisjon permanent. Jeg synes ikke jeg spilte spesielt godt i begynnelsen – jeg klarte liksom ikke å holde meg borte fra kanten. Men etter hvert så jeg at det var positivt for både meg og laget. Så trenerens observasjon var fruktbar for begge parter.

Vi følger naturligvis utviklingen i vår ryktespalte de neste dagene!