Duell mot Liverpool i TV-aksjonen: Hjelper du oss?

Supporterklubben støtter årets TV-aksjon, hvor pengene som samles inn går til CAREs arbeid for å skape et bedre liv til kvinner i noen av verdens mest sårbare områder.

Fredag fortalte vi at vi gir 50 kroner for hvert nye medlem vi får denne helga.

Meld deg inn her.

I tillegg vil vi fra klokka 19.45 lørdag kveld – og de neste 24 timene – ha en vennlig «supporterkamp» mellom United-supportere og Liverpool-supportere.

Hvem klarer å samle inn mest penger?

Du kan gi penger – og/eller se en oppdatert oversikt over hvem som har gitt mest – ved å klikke på bildet nederst eller trykke på lenken her.

Supporterklubben har også gitt 5.000 kroner for å få det hele til å rulle i gang på Uniteds side – og det er verdt å minne alle om at denne «kampen» vil nevnes flere steder, blant annet på TV 2, NRK P3 og andre som er tett på TV-aksjonen – så har du tenkt å bidra til TV-aksjonen denne helga – hvorfor ikke gjøre det på Uniteds side her? Vi sier på forhånd takk til alle som bidrar.

MERK: Supporterklubben har ingenting å gjøre med selve innsamlingen, og la merke til at United-siden «mistet» en masse penger sent fredag kveld. Flere fikk plutselig tilbakebetalt det de hadde gitt. Bare å beklage, men vi har altså ingen måte å fikse det som åpenbart må være en feil eller et problem med systemene som TV-aksjonen bruker.

PS. Supporterklubben understreker at alt som gis selvsagt går til TV-aksjonen.