– Hva slags lag er dette?

Fire spillere får en god dose kritikk, men én skrives om med positivt fortegn når de britiske journalistene skriver om «sesongens nye lavpunkt» og hvorfor det gir mening at Pogba forlater klubben.

De britiske mediene kommer som regel med sine betraktninger etter Manchester United-kamper, og selv om man kanskje ikke vil lese så mye om slikt etter en kamp som Watford – United, har vi samlet sammen et knippe meninger fra «balløya».

Sesongens nye lavpunkt

Samuel Luckhurst
Manchester Evening News

Manchester City er nok ansvarlige for at at Manchester United ikke går for et managerbytte før jul. Man kan undre på hvor mye støtte Ole Gunnar Solskjær hadde hatt uten seirene mot Tottenham og Manchester City.

Dette var det nye lavpunktet for sesongen, om ikke for Solskjærs år i managerstolen. Dette var verre enn overgivelsen mot West Ham, og «ingentingheten» mot Newcastle.

Solskjær hadde tro på en uendret lagoppstilling, med spillere som slet seg til en poengdeling mot en nedrykkskandidat – da de skulle møte en annen nedrykkskandidat.

Fem ganger har Solskjær stilt en uendret startellever denne sesongen, og fem ganger har United gått av banen uten seier. Uavgjort mot Everton, og tap mot Crystal Palace, West Ham, Bournemouth og nå Watford.

UENDRET: Det har ikke gått så bra når Solskjær har stilt med samme ellever to kamper på rad.

Harry Maguire må ta et steg opp. Bokstavelig talt. Han må supplere i angrep og regjere som en United-kaptein skal. Uavhengig av Paul Pogbas mangler [utenfor banen], så kan han ikke klandres for å ønske å forlate denne klubben – som er i mye verre stand nå enn da han kom tilbake i 2016.

MENs børs: De Gea: 2, Wan-Bissaka: 4, Maguire: 4, Lindelöf: 4, Shaw: 3, McTominay: 3, Fred: 3, James: 3, Lingard: 2, Rashford: 4, Martial: 4, Greenwood: 5, Pogba: 6, Mata: 4.

VÅR SPILLERBØRS: (+) «Den tabben ødelegger, ville ellers vært Uniteds udiskutabelt beste»

Det overrasker ingen lenger

Tom Roddy
The Times 

Ole Gunnar Solskjær sank sammen i stolen sin med armene i kryss etter nok en pinlig dag på jobb for Manchester United.

Hver gang laget hans ser ut til å ha hatt en progresjon, så faller de bakover igjen.

Det er ikke lenger en overraskelse. Det er faktisk seirene mot Manchester City og Tottenham tidligere denne måneden som har vært uforutsigbare. Å reise til Vicarage Road, et sted hvor Watford ikke har vunnet siden April, burde ha vært et enkelt trinn opp til femteplass på tabellen.

TRENDEN FORTSETTER: Manchester United sliter med å bryte ned lag som legger seg lavt.

Etter å ha vunnet over Manchester City på deres siste reise fra Old Trafford forventet vi et United-lag fulle av selvtillit. Men kampen serverte lav kvalitet fra start av – fra begge lag. Men vi forventet ikke mer fra Watford, i bunnen av tabellen og med sin tredje manager denne sesongen.

LES OGSÅ: – Klarer ikke å sette fingeren på det

Hva slags lag er dette?

Sam Dean
The Telegraph

Hver gang Manchester United tar et meningsfylt skritt fremover føles det som om de følger opp med enda et skritt tilbake.

Det er mange spørsmål Ole Gunnar Solskjær kan stille seg selv nå, og det første er dette: Hva slags lag er det som tar strake trepoengere mot Tottenham og Manchester City, men som kommer fra kampene mot Everton og Watford med ett poeng?

Dette er «the United way» for øyeblikket, med Solskjærs usammenhengende lag som fortsetter å slite mot lag som er organiserte, strukturerte og som ikke har noe imot å la United holde i ballen.

«THE UNITED WAY»: Men ikke som vi er vant til det. 

Jo mer United har ballen, jo mindre ser det ut som om de vet hva de skal gjøre med den.

Mot et Watford-lag som spilte på sine styrker var United flate i angrep og sårbare i forsvar. Det defensive ble ikke akkurat hjulpet av personlige feil, heller. David de Gea serverte en av de verste keepertabbene denne sesongen, og Aaron Wan-Bissaka ga vekk et tullete straffespark bare minutter etterpå.

LES OGSÅ: – David er sterk nok til å takle dette

Gir mening at Pogba drar

Adrian Kajumba
Daily Mail

Jada, det er kjempebra at Manchester United møter opp til storkampene, men poengene som hentes der kommer ikke særlig til nytte når dette er hva de serverer mot de såkalte «lettvekterne» igjen og igjen.

En av Manchester Uniteds største mangler ble lagt frem for oss etter nok en flau ettermiddag for Ole Gunnar Solskjær og den falmende giganten han er manager for.

De ankom Vicarage Road sent, men de møtte ikke opp til andreomgangen, og slapp inn to scoringer i løpet av fire minutter etter hvilen. Da var de godt i rute til enda et tilbakefall mot et av bunnlagene i Premier League.

Selv ikke Paul Pogbas retur kunne redde poeng for Manchester United, i det som var hans første opptreden på tre måneder, til tross for at franskmannen ga sitt alt for å inspirere til et comeback.

HOLDT IKKE: Paul Pogba var god mot Watford, men det var ikke nok til å få hull på byllen for United.

Hvis det er suksess som skal til for å beholde Pogba på Old Trafford – slik som hans agent Mino Raiola har sagt nylig – så understreker prestasjoner som dette at det gir mening for Pogba å ikke bli værende.

Daily Mails børs: De Gea: 3, Wan-Bissaka: 6, Maguire: 6, Lindelöf: 6, Shaw: 5.5, McTominay: 5.5, Fred: 6, James: 5, Lingard: 5, Rashford: 6, Martial: 6, Greenwood: 6, Pogba: 6, Mata: 5.

Ole Gunnar Solskjær: 4.

LES OGSÅ: – Pogba kunne kanskje spilt mer i dag

Et svar på et spørsmål ingen stiller

Sachin Nakrani 
The Guardian 

Som ofte har vært tilfellet mot antatt svakere motstand denne sesongen, var United vanvittig svake, og de viste lite energi og samhandling i det offensive spillet.

Pasningene gikk enten sidelengs eller ingensteds. De fire på topp var en skygge av seg selv fra forrige bortekamp – 2-1-seieren mot Manchester City – men ingen var så dårlige som Jesse Lingard.

SPOLERT: Manchester Uniteds beste sjanse mot Watford havnet i beina på Jesse Lingard som ikke har hatt for vane å score det siste året. 

Han fortsetter å se ut som et svar på et spørsmål ingen stiller, og etter 33 minutter spilt, spolerte han Uniteds beste sjanse. Etter et godt gjennomspill av Anthony Martial så det ut som om 27-åringen skulle sette ballen lavt forbi Ben Foster som løp ut fra målet, noe som garantert hadde resultert i kampens første mål. Men han bestemmer seg for å lobbe ballen.

Det er nå 25 timer siden Lingard scoret eller hadde en målgivende i ligaen.

På stillingen 2-0 til Watford reagerte Ole Gunnar Solskjær med å sette innpå Paul Pogba, til franskmannens første kamp siden september. Han var en vitamininnsprøytning for de rødkledde og skapte flust av sjanser, men det var ikke nok til å hente opp Watfords ledelse.

LES OGSÅ: – Man kan ikke bli sint på spillerne sine fordi de gjør noen feil


VÅR SPILLERBØRS: (+) «Den tabben ødelegger, ville ellers vært Uniteds udiskutabelt beste»
LES OGSÅ:– Klarer ikke å sette fingeren på det
LES OGSÅ:
– David er sterk nok til å takle dette
LES OGSÅ:
Pogba kunne kanskje spilt mer i dag
LES OGSÅ:
– Man kan ikke bli sint på spillerne sine fordi de gjør noen feil
LES OGSÅ: (+) – Då förstår ni varför jag är orolig