– Hva har Carrick gjort?

FLERE REAKSJONER: Scholes forstår ikke hvorfor Carrick ikke får sjansen når Uniteds midtbane tydelig sliter.

Når det butter imot for en klubb som Manchester United, er det mange som har meninger om klubben og spillerne. Flere ulike årsaker og mangler kan forklare tap, men en fellesnevner for det meste av kritikken disse åtte grufulle dagene er at den stort sett er rettet mot midtbanen.

– Pasningskvaliteten til United er noe av det verste man noensinne kommer til å se av et United-lag. Individuelt, er det ikke bra nok. Pasningsspillet er slurvete, og ballen gis vekk altfor lett, sier Scholes ifølge Mirror.

Det er spesielt en mann United har i troppen Scholes tror kan bøte på nettopp dette.

Hvor er Carrick?

carrick6
SAVNET: Michael Carrick har ikke vært i aksjon siden han bidro til Uniteds seier mot Leicester i Charity Shield.

I løpet av de siste kampene har Mourinho forsøkt flere forskjellige midtbanevarianter i et forsøk på å finne en trio som fungerer sammen.

Herrera-Fellaini-Rooney, Fellaini-Pogba-Rooney, Schneiderlin-Pogba-Herrera er imidlertid foreløpig de eneste variantene som er testet.

Scholes etterlyste allerede etter tapet mot Feyenoord en dyptliggende playmaker i klubben, og ønsket seg noe urealistisk Luka Modric, men han påpeker også at United allerede har en slik spiller dypt nedi fryseboksen.

– Man trenger noen som kan stanse og kontrollere spillet. Noen som er fremoverorientert og kan tre igjennom ledd. Jeg skjønner ikke hvorfor Carrick fortsatt er i klubben. Det så ut som han skulle dra i sommer, men han har ikke fått et eneste minutt så langt denne sesongen. Hva han har gjort for å fortjene det, vet ikke jeg, sier Scholes.

Fellaini god, men ikke god nok

fellaini-city
IKKE UNITED-KLASSE: Marouane Fellaini har høstet både ros og kritikk om hverandre denne sesongen. Scholes konkluderer med at han leverer innsats, men enkelt og greit ikke er god nok.

Isteden har Mourinho altså vekslet mellom å benytte seg av Fellaini, Schneiderlin og Herrera i midtbanerollene rundt Pogba. Førstnevnte har gjort en tidvis god innsats med å bryte motstandernes spill, men med ball i beina går det fort sakte med belgieren.

– Han var ålreit i dag. Han gjør en jobb på midten der. Men når det er snakk om Manchester United, trengs det mer klasse enn det, sier Scholes.

 

 

Han forstår heller ikke poenget med å fryse ut Schweinsteiger, men avslutter intervjuet med mer generell kritikk.

– United dro til Watford, det var ikke Arsenal de spilte mot i dag, sier han.