Husker dere disse innleggene?

81 innlegg og poengdeling sist Fulham var på besøk.

Manchester United har i løpet av sine mange år på øverste nivå i fotball slått mange rekorder.

Etter avgangen til Sir Alex Ferguson har rekordene vi har slått dessverre ofte hatt et negativt fortegn, og forrige oppgjør på Old Trafford mot Fulham i Premier League er et godt eksempel på nettopp dette.

Det var i dette oppgjøret United hadde bestemt seg for å satse på innlegg, faktisk i så stor grad at hele 81 forsøk ble sendt retning Fulham-boksen. Kun 18 av disse nådde en medspiller. Dette var ny Premier League-rekord. 

David De Gea og Nemanja Vidic var de eneste utespillerne som ikke slo et innlegg denne dagen.

United-laget denne dagen: De Gea, Rafael, Smalling, Vidic, Evra, Carrick, Fletcher, Mata, Young, Rooney, van Persie. 

– Vi visste at United ville spille sånn, og det passet oss godt. Jeg er to meter høy, så det hjelper jo når innleggene kommer så tett, forklarte Fulham-stopper Dan Burn etter kampen – og la til at han aldri hadde opplevd maken til taktikk, selv på lavere nivå i England.

Kampen i seg selv endte heller ikke veldig bra for David Moyes og Manchester United. En sen utligning fra Darren Bent fastsatte sluttresultatet til 2-2.

David Moyes skulle bare sitte i sjefsstolen på Old Trafford i underkant av to måneder til – og slik forklarte han poengdelingen mot et Fulham-lag ledet av tidligere United-assistent Rene Meulesteen:

Manchester United har tross alt i mange (gode) sesonger basert angrepsspillet sitt på gode innlegg, gjerne fra offensive backer som kommer på gode initiativ.

Derfor er det heller ingen overraskelse at ingen lag har slått flere innlegg enn Manhcester United i Premier League-historien.

Der troner vi øverst, med 11641 innlegg registrert. Everton, som er på andreplass på lista, har 10745. Det er også Liverpool-laget som har slått flest innlegg denne sesongen med sine 365 innlegg, 44 mer enn United har i skrivende stund.