Hernandez fikk spilletid

45 minutter for ‘Chicharito’.

Manchester Uniteds nysignering fikk prøve seg de siste 45 minuttene på den utskjelte Wembley-matten, men spissen kom seg ikke til noen muligheter. 21-åringen lå imidlertid godt plassert i feltet de få gangene Mexico angrep etter hvilen.

Rio Ferdinand, Wayne Rooney og Michael Carrick startet alle kampen, men England-kapteinen ble igjen i garderoben ved pause.

Carrick er overhodet ikke garantert en plass i Fabio Capellos endelige tropp, og etter kveldens forestilling er det lite som tyder på at 28-åringen blir med til VM. Midtbanemannen var tidvis slurvete og slet med å prege kampen. Etter en times spill ble Carrick tatt av banen til fordel for en konkurrent, Tottenhams Tom Huddlestone.

Ved halvtid ledet vertene 2-1, men omgangen var jevnspilt og Mexico spilte seg til noen store målsjanser. Ledley King og Peter Crouch scoret for «Three Lions». Rooney, som spilte hele kampen, headet i tverrliggeren før Crouch satte inn returen.

I andre omgang handlet det meste om hjemmelaget, og Liverpools Glen Johnson fastsatte sluttresultatet til 3-1.

Park-scoring

Ji-Sung Park scoret da Sør-Korea slo Japan 2-0 i en treningskamp før VM. Uniteds løpsmaskin fant veien til nettmaskene allerede etter seks minutter.

Portugal, med Nani på laget, skuffet med bare 0-0 mot lille Kapp Verde.